cisilej - Blogovi

Усред ноћи


Пробудих се у 2 сата ноћу и преврћи се и преврћи и не могу да заспим док не напишем негдје то што ми је на уму. Такав сам,емоције ми не дају мира и кад ме покрену морам се или напити или причати са неким, а данас ми је био дан пун неких јебених емоција а нисам се могао к'о човјек напити јер морам рано ујутро да возим у Бањалуку на свадбу;да причам не иде да некога будим у пола три и остаде само тастатура. А и претходне сам блогове овако писао наизуст под јаким емоцијама, први (који сам касније обрисао јер ми је изгледао мало патетичан а то ми није био циљ) сам написао кад ми је тетка умрла, други- о томе као сам смувао рођену жену- сам посао јер смо нешто о томе куцкали АКП и ја чини ми се да сам га такође из рукава исписао, трећи сам написао након што смо се Краљица и ја сјетили ратних успомена и четврти јер ме банка изнервирала опасно. Дакле увијек неке емоције. И овај тако пишем а можда га у недјељу кад се вратим избришем,ко ће га знати.

 

Наравно, кад тако пишем,тако и испада, збрда-здола. Не умијем да пишем онако лијепо,рационално и течно и да је свака ријеч одмјерена и прецизна и на свом мјесту као што пише Ајсица или онако са тачкицама између којих Хата описује своје виђење људи и догађаја овдашњих а послије којих ти остаје само да се насмијеш а на зоки.цом се покрене лавина коментара и наравно падне сервер.

 

Ја заборавих емоције и што сам уопште сјео да куцкам. Има их разних, радост-туга, љубав-љубавни јади(не знам шта би ту могло да се стави као супротност), срећа-несрећа, страх-смиреност....Мене је можда погодила усред ноћи нека емотивна бомба па устадох и не могу да спавам. А као што рекох данас био јебен дан,а сутра идем у Бањалуку гдје сам провео двије ратне године,а поред ратних дешавања било је и много љубавних окршаја и битака,јуриша и повлачења свих врста, освајања и губитака љубавних....И тако,вршећи само-психоанализу дођох до закључка да сам се због тога пробудио. Сад би се Фројд разочарао,нема никаквих траума из дјетињства, само рецидиви прошлости и проблеми садашњи.

 

И што сам устао ово да пишем и шта сам хтио рећи? Реално,немам појма али написах. Одох сад да покушам заспати,ваља ујутро на пут.

 

П.С.  Овако бунован прелетјех текст и не могу да вјерујем да сам похвалио Ајсицу и Хату. Не знам што ми то требало,а ли нек остане,имају коментари зо да исправе,нећу сад да пишем-бришем. Ајд уздравље!

Hatidza, 15god

eo bolan da se hata oglasi............ko prvo ne samo sto si Frojda razocarao vec si i mene ........razlika izmedju mene i Frojda jeste sto mene odusevi tvoje saznanje da nema traume iz detinjstva, vec samo recidivi iz proslosti i sadasnji problemi........al sta ja mogu Frojdu, kad nece da se prosvetli............nego cici, da tebi nesto hata kaze..............zgranuo si me s tim sto si me opisao skroz kontra od ono sto bih ja da procitam o sebi..........nije valjda da sam vam ja tu dezurni klovn?...............nasuprot ajsice naravno koja pise lepo, odmereno, precizno i svaka joj na svoje mesto............eh, oduvek sam zelela biti ajsica.......al iz ove koze se ne moze............aj pa tako...........lepo se provedi na svadbi i ne razmisljaj puno o okrsajima, jer ocigledno nije ti doslo vreme kajanja............a kad nije to vreme onda razmisljanjem samo udebljas probleme koje su zapravo recidivni iz vreme proslosti, a pupu skraja da je mozda i sadasnji))

_maca, 15god

ciiiiiissssssssssssss , ma bole tebe uvo shto nam booooo riknuo

IceCold, 15god

Ne moze covek da ode ni na dan-dva a da ga ne izvrgnu ruglu po blogovima. I to ko? Dezurna kaznena ekspedicija u sastavu Cis i Hatomirka.

Sad bih ja napisala neki produhovljen i inspirativan komentar, tako da stvarno pozelite da budete ja, da se postidite i divite mi se do imbecilnosti, ali mi se ne isplati da trosim tastaturu ako ces ovo veceras da brises.

Ali sutra cu takav komentar da ostavim, das smrznete !

 

Vesnockaja, 15god

Cisi, duso, svi mi imamo takvih dana i takvih noci. Pogotovo noci. Kada pomesane emocije, cesto neshvatljive pokrecu nase srce, nasu dusu. Sve ovo sto si napisao govori o tebi, ali to vec znam, bilo je srece da te upoznam, da si covek, fini covek iz koja emocije izviru Najcesce nemam vremena da citam blogove, pre bih da se igram, ovde, na Zokiju postajem dete zeljno igre, provere znanja. Veceras sam, eto, nosena ne znam cim, svratila i procitala tvoj tekst. lepo i iskreno pises, Cisi, a ja te od srca pozdravljam))

cisilej, 15god

***Хата....да бих Хати одговорио треба да прочитам неколико пута и да сконтам шта је хтјела рећи. Прије купус укисели по мразу него док се сконтају Хатине идеје. Е сад, не знам до кога је од нас двоје....нека други просуде....смајли

****Маца...ко о чему,Мацили и ја о боо и крокодилима,латиницом наравно.

****Ајсица....Ето што ти јее незахвалност. Једном нешто о њој лијепо напишем и опет ме препада да ме сутра чека судњи  дан. Таман сам хтио да обришем блог,али морам до сутра да чекам Ајсицу.

****Весна...шта да ти кажем,све је јасно и теби и мени о чему пишемо,али једноставно,дођу такви дани,углавном,хвала ти на разумијевању!!!

IceCold, 15god

Sad im je sve jasno.

 

Hatidza: zaista ne kapiras ili me zekis?
Cisilej: ма капирам те
Hatidza: kraljica
Cisilej: послије пар дана додуше
Hatidza: lazes?
Cisilej: и кад ми Ајсица разјасни
KraljicaSrce: lol
Cisilej: чек сад сек
KraljicaSrce: ))))
Hatidza: koji si retard
Cisilej: "koje su zapravo recidivni iz vreme proslosti, a pupu skraja da je mozda i sadasnji" ))
Cisilej: е за ово ми је трабало 5 пута да прочитам
Cisilej: и опет нисам сигуран да сам све схватио како треба
Cisilej: то је коментар на мој блог,наравно
IceCold: evo me
Cisilej: види горе Aјсице
IceCold: sta tu ne razumes machak?
Cisilej: пупу скраја
IceCold: pupu skraja = gluho bilo
IceCold: (prevod na bosanski)
Cisilej: ја мислио какав геј жаргон
Cisilej: сконтао сам послије
IceCold: = daleko bilo ( na srpski)
Cisilej: пy-пу...далеко било
IceCold: gej zargon?
IceCold: hahahaha
Hatidza: au
Cisilej: па пупак отпозади
IceCold: hahahaha
Hatidza: opet dosao napaljen
* IceCold umire od smeha
Hatidza: pa da cici
Cisilej: то сам у први мах помислио,па сам контао што то пише
Hatidza: moje teksteve ne razumeju napaljeni
Hatidza: to je tacno
Cisilej: и тек у 3. читању ми је почело да свиће
Hatidza: al uvek zaboravim da si ti vazda tu takav
IceCold: e, da mi nije vas dvoje zivot bi mi bio dosadan
Hatidza: sta si ti danas slatkoreciva Ice
IceCold: pupu skraja (gej fazon) hahahaha
KraljicaSrce: pupu skraja, pupak otpozada))))
KraljicaSrce: lol
Hatidza: ma retard bre!
IceCold: hahahahahahahaa
Cisilej: па стварно сам то помислио јер ме неку вече оптуживала да сам настран
Hatidza: to se samo ciciju desi
IceCold: kao pu-pu daleko bilo
Cisilej: ма сaд знамо,не мораш даље објашњавати
Hatidza: da
IceCold: kako vam to nije jasno?
Cisilej: ма сад је јасно
Hatidza: ono ko nadzak baba kad pljune trava ne raste
KraljicaSrce: pa jasno Cisi

Da, da, to je kao droga! Ko jednom pocne da pise zapati taj specifican oblik Turetovog sindroma znan kao "sto na um to na drum (blog)". E, kako jedva cekam da se ponovo sastanemo on-line pa da vidim kakav ce post od toga ispasti. Mis'im da ne bude da samo ogovaramo... uostalom, i nek bude, ionako to radimo iz sentimentalnih razloga! )) hihihihihih!

cisilej, 15god

Хато...ова нас Ајсица само шпијунира,видиш ли ти то. Предлажем ти да више не будеш на њеној страни већ пређи код мене....онда је готова.

*** АКП...та ди си ти..поздрав овако офлајн...смајли

IceCold, 14god

Sad tek videh da ovde fali muzika.

Ova je za AKP i mene.

Hata i ti se snađite.

 

IceCold, 14god

I za _macu...

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.