cisilej - Blogovi

Прича - Југ


Пошто је ово текст на задану тему остаје ми само да протествујем што тема није била инспиративнија. Али шта да се ради,Краља нам потурила свог бившег предсједника и његову слабију ( не и љепшу) половину. Куд не даде неког овдашњег бившег предсједника и његову бољу половину. Шта би се дало написати о Јожи и Јованки,а тек о Слоби и госпођи са цвијетом у коси. Али шта је ту је. Пиши и не таласај.
Ја прво помислих да је оно Јоко Оно,али онај брадоња ми се никако не уклапа у Ленон Џона. Ко би реко да су они били дјеца цвијећа. Зато је хипи покрет онда и пропао,сад ми је све јасно.Стварно не знам шта да пишем о ово двоје. Овог се баксуза сјећам само по blowjob афери у Овалном кабинету и по јуначком бомбардовању. А ове несретнице се још мање сјећам. А сад је и не пратим нешто богзна.
Е Краља,Краља....што не окачи Слобу или Јожу. Да је бар окачила слику Монике Левински. Или Олбрајтове. Овако,не иде никако. Одох да окачим ово и ако се чега сјетим додаћу послије. Ајд уздравље.

tri_praseta, 14god

pa o slobi tje wetj pisati romane....o titu ima krsh napisanih....zashto i owog diktatora da niko ne opishe makar u jednom blogu .... zasluzhio je

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.