cisilej - Blogovi

O putarima


И би снијег. И отопи се. Али, тек је пола зиме. Захладниће опет. И пашће опет снијег. Вјероватно. А ако тада,неко, у мом присуству, случајно каже : “Хаха, опет путаре изненадио снијег” ја ћу онда... не знам шта ћу. Вјероватно ће ми кошуљу копчати на леђима на путу за Јакеш код Модриче или Креку у Тузли или Лазу у Београду.
Па то је било ударило на све стране. Изашао оно јутро кад је пао снијег а комшо ће : “Комшо, опет путаре изненадио снијег изгледа”. Уђем у продавницу тек ће продавачица : “Опет нам путаре изненадио снијег”. Дођем на бензинску а пумпаџија ће : “Ццц, опет путаре изненадио снијег”. Дођем на посао а колега ће : “А колега, опет путаре изненадио снијег”. Како ко уђе у фирму од странака : “Хаха, опет путаре изненадио снијег”. Укључим ТВ а спикерка ће : “Драги гледаоци, шта мислите да ли је опет путаре изненадио снијег?” Не, тебе је изнеадио кажем ја њој. И послије тога назовем путарску службу и честитам им на труду. Они ме тамо збуњено слушају,ваљда им сви читав дан јебали матер, па мисле да и ја нешто спремам. Вјероватно је она госпоја једно вријеме вртила главом кад смо завршили разговор. И тако....сретна вам зима!

IceCold, 14god

Možda se grtalica zaglavila...

tri_praseta, 14god

nisi spomenuo "male pchelitze" u kragujewtzu, pa stari letz, pa churug (kad smo kod kopchanja na ledja)....a shto reche ajs mozhda se grtalitza zaglawilaaaaaaa
treba se seliti na floridu
pozzdraw od prasitja

Tea_bg, 14god

Ma dolazi zima cisssi... mozda u maju... putari najbolje znaju
a sta moze zima meni... bice nama proleceeee...

gipsy, 14god

ook Antiqua">Ma kakva lova ... Oduzmes mu lokal ili stan odma
Ko prodje na crveno il pretice na punu belu odma konfiskujes auto... pa da vidis red.
To cu ja kad budem ministarka ...

cisilej, 14god

Ајси....хвала на линку,подсјетих се те приче. Јеси прочитала 3. дио?
Праситји...нисам чуо за та мјеста која спомињеш. Шта су пчелице?
Теић....ја стварно волим зиму,уствари волим и прољеће и јесен и љето. У то име живјела....уз ладну пиву.:coctail:
Спајдере...колико знам у Москви су кивни на метеорологе јер ни дан уочи кијамета нису могли да погоде кад ће снијег. Али,они су одмах добили по ушима од `тате`.
Тол...овај пут мислим да су јадни путари солидно одрадили посао...не може се против више силе... и ниског ударца.
Џипси...па ти си баш радикална,има да гласам за тебе ако ми се укаже прилика.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.