cisilej - Blogovi

U ovom pisaniju se piše o hrabrosti i još koječemu


Добио сам некидан позив из Министарства за виртуелне интернет заједнице. Позив за састанак лично са министром. Како сам споменуо у прошлом писанију од гђице Ицецолд,исказао сам велику виртуелну храброст упозоривши новопридошле чланове на овом сајту на неке скривене и нескривене опасности које овдје вребају а доводећи притом себе у опасност па је то био повод за тај позив. Ја сам министру поручио да не могу доћи прије суботе и да се нађемо у неком кафићу по његовом избору. И нађосмо се ми. У протоколарном дијелу састанка ме је обавјестио да његово Министарство већ традиционално,други пут додјељује нека признања за исказану Интернет храброст.

- Овом приликом желим да истакнем -поче он- да Ви као један од главних добитника имате прилику да затражите неку услугу која је у његовом домену а која ће позитивно утицати на друге да пођу за Вашим примјером .

Ја ненавикнут на такве понуде остадох мало збуњен. И рекох прво што ми паде на памет:
- 'Г. министре, молим Вас да ми уприличите гостовање на РТС-у али не у Жикиној шареници већ искључиво код Оливере Ковачевић'

Он се мало као збуни, размијени два-три погледа са савјетницима, извини ми се за тренутак и устаде да телефонира. Послије минут-два у којима сам се ја мало пребирао по глави да ли сам ипак требао тражити какав станчић у поткровљу, он се вратио са смјешком и кратко рекао 'Сређено!' Ја не знам шта ми тад би али језик је био бржи од памети и рекох :

- 'Молим Вас г.министре да ургирате да у тој емисији госпођица Оља обуче сукњу два прста изнад кољена, никако да не дође у панталонама. То ми учините и Ваш сам дужник читав живот(да је видим како укрсти ногама ,мислим се ја,па да имам шта унуцима причати!')
Он се насмијао и рекао:
-'Видјећу шта се може учинити' .

Недуго послије тога састанак је био завршен. Тај преостали протоколарни дио није интересантан па га прескачем.
И дођох ја послије пар дана у студио на снимање. Нашминкаше ме тамо иако сам се бунио колико сам год могао. Све док шефица шминкерки, нека аждаја, није рекла:
- - Доста! Или се шминкај или нема у студио. Оља чека.
- - Шта је обукла? – упитах ја и одмах се покајах. Аждаја суну ватру и загрми:
- - Шта тебе брига шта је она обукла. Јеси ти какав креатор или шта већ?

- - Нисам, не разумијем се ја у моду, рекох а помислих сачувај боже,нисам ти ја педер,зато те и питам шта је обукла. Хоћу ли видјети уживо онакве ноге или нећу, то је питање свих питања.

На изласку из шминкераја је упитах да ли треба да послије снимања састружем и вратим ово фртаљ киле пудера са лица. Она опет нешто загрми и баци на мене кутију са неком кремом,али сам ја већ био на уласку у студио. Унутра су већ били остали гости, али ја их онако пун треме нисам ни примијетио а камоли поздравио.
Емисија је почела, ми смо представљени и послије неколико минута Она се обрати и мени. Представила ме као човјека који је учинио једно храбро дјело али да због теме смисије нећемо о томе овај пут причати већ да сам ја ту да би се у политичкој емисији некад чуо и глас народа. И да, била је у сукњи са два прста виш кољена. Тешко сам успјевао да поглед не спуштам тамо гдје не приличи у таквој емисији. Тим прије што ми послије ваља жени на рапорт. Једва сам ја разумио шта је она мене питала, што због треме што због сукње. А пошто је тема емисије била Хаг,хапшење и сл. поставила ми је и неко такво питање. Ја сам у емисију изгледа упао баш преко јаке везе, помислих. Дакле, упита ме она нешто чега се ја баш најјасније не сјећам,али спомињале су се ријечи Хаг и изручења. А ја сам прије извјесног времена рекао да нећу причати о политици и у складу са тим обећањем одговорих:
- - Па добро ,видите – почех ја реченицу са 'Па добро' као сваки дугокоси фудбалер и одмах себи зацртах обавезујућу напомену : смањити гледање спортских емисија у којима водитељи испитују фудбалере о тактици њиховог тима и наставих- гђице Оља , најбољи период за камповање на врховима Зеленгоре је средина јула. Ваздух је свјеж, а није хладно и...
- - Чекајте,чекајте –прекиде ме Оља и устајући са столице прекрсти ногама. Кољена су бљеснула и она настави- очигледно ме нисте разумјели. Питала сам вас о Трибуналу и његовом раду а не о кампу на Зеленгори. Поновићу Вам питање...
- - Не требате гђице Оља – сад ја њу прекидох- ако желите да вам тен буде здрав до идућег љета благотворно ће на то утицати планински зрак,а тамо...
- - У реду, у реду схватила сам. Нећете да причате о Хагу. Идемо на сљедеће питање. Шта мислите колико је наш регион миран, да ли земље региона треба да приступају војним савезима?
- - Знате, на крвну слику невјероватно позитивно утиче домаћа сланина сушена пар дана на буковим дрвима а тек кад..
- - Добро, режија молим рекламе – прекиде ме гђица Оља.
У паузи ме само попријеко погледала и окренула неке телефоне. До краја емисије није ме више ништа питала. Послије емисије се мало одобровољила и рекла да није више љута на мене али да сам јој требао прије емисије рећи да не желим одговарати на политичка питања. Ја на то њу похвалих за избор гардеробе и рекох да ми је омиљена новинарка. Наравно да нисам баш смио да помињем да јој је на моје инсистирање гардеробер или ко већ дао да обуче вечерас сукњу два прста виш кољена. Она је мене још похвалила за моју велику храброст и ми се ту поздрависмо. Без три пољупца.

Тако се испоставило да моја храброст није била узалудна. Ако неко има још приједлога за витруелни подвиг године,може ми се јавити. Ја могу те приједлоге прослиједити надлежном Министарству.

tri_praseta, 13god

pa dobro (da pochnem kao i swaki fudbaler) ewo ti moj predlog za wirtualnu hrabrost za gospodina ministra
nazowem ti ja tu istu oliweru jedno weche, ukljuche me direktno u emisiju da postawim pitanje
"bro wetje owde jashim iz nowog pazara, mogu postawim pitanje gospodja oliwera" odglumim bolje nego sergej trifunowitj u tzrnom gruji "pogatje na lebatz"
"dobro weche izwolite jashime" odgowri oliwera saswim ljubazno
"ma owde tri_praseta sa zokija, samo sam hteo da iz washih usta chujem to jashi me, chisto da prowerim kako to zwuchi"
e sad retzi zar nisam zasluzhio nagradu i barem jednu "garniseru i dwa odeljenja kuRturna"

IceCold, 13god

Aj sredi meni kod Ministra da gostujem kod Mitjka.


http://i51.tinypic.com/rbija8.gif


Za podvig ću još da vidim, da li da se pozovem na nepobedivost u snookeru ili na blogolagoljivost. Će smislim…

cisilej, 13god

/* Богами Праситји, храбар си и ти,нема шта. Уредно си прибиљежен у теку,па ако те позову,добро и јест.
/* Ајси... уз сву моју добру вољу,не иде ми никако да сређујем гостовања код мушкараца. Мораћеш се снаћи некако . Додуше,имаш шансу ако примијете твоју храброст да играш снукера против шампиона тј, мене.

tri_praseta, 13god

a tek kad bih ti isprich`o shta sam radio sa serenom wilijams...ma bolje da tjutim, znam da se lozhish na nju ne bi bilo u redu

Tea_bg, 13god

Pa sampinjonu, ti si moj idol... zeni treba lep ten...i odmor... i rekreacija za te nogice... od tog Haga i politike bas je nesto ubledela.
Sto se moje zelje tice, nabavi mi preko tog ministra jedno rende, al da valja

Jel ovakvu suknjicu nosila?

IceCold, 13god

Geneza ovog bloga:

Dan Nulti:
Cis: Mogao bih da napisem neki blog, palo mi na pamet, a i gipsy me...
Ja: Hajde, nek’ ti je sasrećom!

Dan Prvi:
Cis: Jesam li ti rekao da ću da pišem blog?
Ja: Jesi…

Dan Peti:
Cis: U vezi sa onim blogom, što sam hteo da pišem…
Ja: Da?
Cis: Nemam inspiraciju, danas mi zagoreo sač, u depresiji sam.

Dan Šesti:
Cis: Jesam li ti rekao da pišem blog?
Ja: Mislim da jesi. Jesi li završio?
Cis: Nisam, ne mogu danas, podbio sam tabane.
Ja: Šta to znači “podbio sam tabane”?
Cis: To znači da mi ne odgovaraju patike, trčao po betonu.

Dan Sedmi:
Cis: E, možda danas objavim blog!
Ja: Zaista?
Cis: Skoro gotov, samo da završim početak. Posmatrao sam malopre jednog čoveka u kafiću pa mi palo na pamet šta ću...

Zaključak: Bog je (kažu) za 7 dana stvorio svet, a Cis napisao post.
:think:

TTajanstvena, 13god

vidim cirilko krenulo te...cujem pristizu ti razne pozivnice za gostovanja u emisijama.Pa drug moj nisam mogla odoljet da ne odam bandi sta sam cula..e bando cula sam da ce nas drug Cis sledece gostovanje imati svojih 5 min slave sa cuvenom Lanom drug ce nas izvjestavat kakvo nas vrijeme ocekuje u narednom periodu..eee a sta li ces ti drug obucip

kao tvoja drugarica ostavljam ti video da malo prostudiras....

cisilej, 13god

/* Ицецолд.... треба бити добро опичен па у 7 ујутро зајебавати некога док сви остали још кремељају. С те стране скидам капу мајсторе,волио бих да и ја као познати и признати провокатор то могу али мислим да ми не би пошло за руком. А што се тиче остатка приче примијетићу да ти бројање до 10 и даље не иде најбоље. Упркос blagoglagovljivosti ( јбт,не могу ово никако да саломим прсте и језик да напишем па сам копи/пасте са гугла) коју посједујеш види се да ти послије дана првог иде дан пети па се сасвим злонамјерно и тендециозно стиче утисак да сам ја ово смишљао 7 дана. Добро,знам да ту има и мало професионалне зависти али ипак то ради смиривања тензија приписујем лошем бројању:o.
/* ТТ.... богами ова Лана опасна. Мени се додуше овакве не свиђају па тако не бих ни гостовао у њеној емисији,а и кад бих гостовао обукао бих се свакако у маскирно одијело са фантомком :o. Да сачувам образ
.

tri_praseta, 13god

i shta owa lana je shatro sexypilna? shto se mene tiche jeste kao i teletabisi, ameba, ili bregasta osowina na tristatju
tzis nemoj kod owe da gostujesh pa swe da ti trlja sise na ochi a ne na kameru (chim sam chuo boju glasa, postala mi je odwratna, a tek owi pokreti rukama k`o da regulishe saobratjaj a ne chita kakwo tje wreme sutra biti)....
a shta owako tzwoktje k`o da tje joj ispadne proteza pa prawi waakum ustima da je zadrzhi?

IceCold, 13god

/* Ицецолд.... треба бити добро опичен па у 7 ујутро зајебавати некога док сви остали још кремељају.

Hahahahaha.
Istina.
Al' nije lako.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.