gipsy - Blogovi

Razvešćemo se, 'leba mi!


Pre nekoliko dana moj bračni saputnik me za srce ujeo! I ja to, naravno, sa svetom prosto moram da podelim.

Kaže on meni da ja kuvam, kako bi to Ajsina kuma poetično sročila "preko džoci", primećuje da se ne trudim i ne unosim, što bi Tein moler reko "fali mi žiška". Kao da sladak kupus baš zahteva neko unošenje. A nije ni da ne zahteva, unela sam manje soli, pa je zaista bio bljak, al to je manje važno.

Uglavnom, taj moj saputnik životni ode u dvonedeljnu nabavku u koju uvek idemo zajedno, al eto ovog puta nismo. Kupi on sve što je bilo na spisku, pa i van spiska. Kad ne lezi vraže, (valjda je on lak za prepoznavanje), na parkingu ga smota neki šatro Rus. Pita ga kako da stigne do aerodroma i ako bi da kupi komplet šerpi po promotivnoj ceni... poklopci sa regulatorom, duplo dno, kuvanje na pari, rostfraj (zna moj čoek da ja samo inox gotivim). Sav srećan što je tako jeftino prošao, spakuje kupljene šerpe u gepek, polomi se živ da objasni Rusu kako najbliže do aerodroma i isprati ga pogledom na sasvim suprotnu stranu. Šerpe će poslužiti, a bogami i kutija!

Da ne ispadnem nezahvalna... šerpe nisu loše. Blistaju, mož da se ogledaš u njima. Drške su malo budžaste, ali navići ću se već. Dakle lepe jesu, ali nemaju magične moći kao onaj Hatin lonac, od mene domaćicu napraviti neće! Znam sigurno, jer...

Nije ovo prvi pokušaj da mi prevežu pregaču. Pre jedno dvadesetak godina, baka koja je živela u stanu do nas, rešila da me nahrani za ceo život kao u onoj poslovici "daj čoveku ribu, nahranićeš ga za jedan dan, nauči ga da peca..."  Pokloni ona meni novu novcijatu svesku sa namerom da ja tu kao skupljam recepte i na prvoj strani napiše mi svoj recept za bugarsku pitu. Da li je neophodno da vam kažem da ta sveska i dan danas, posle toliko godina izgleda potpuno isto? Bugarska pita drage teta Lile je jedini recept koji imam. I čuvam! I rado ću ga podeliti jer je pita carska!

E sad malo i da se pohvalim. Vazda obećavane čupavce sam napravila i mogu vam sa ponosom reći da ama baš ničim nisu podsećali na one nesrećne puslice.


 

jedina, 3god

a ovo je Abi ?

gipsy, 3god

Jeste, Abika

jedina, 3god

eh da, mnogooooo ti je lijepa pozadina

IceCold, 3god

Da se ne lažemo, taj brak je na staklenim nogama još od posne boranije.

gipsy, 3god

Pa sad, boranija il ona sarma bez pirinča... mrtva trka

IceCold, 3god

Ta bez pirinča je bila zlatna, prisetimo se one sa cimetom umesto bibera.

gipsy, 3god

Ta sa cimetom je bila skoro bronzana

Tea_bg, 3god

Jao, pa gde se seti žiške? Hahahhaha

Mislim da je tvoj vrli muž prošao mnogo bolje od čuvene boranije

gipsy, 3god

Sad bih promenila naslov u "žena sa sistemskom greškom", al neka, nek se malo prži!

press, 3god

Voyzilla i Carica od Oblaka ubedljivo prednjače medju filmovima Zokilanda.

Da nije basic žene, pa čak i sa sistremskom greškom (kako je to u programskom rečniku ovde predstavljeno), ne bi bilo ni njega, jer iza svakog uspešnog muškarca stoji sjajna žena!

A, boranija mu dobro dodje iz više razloga koje sad ne bih da ponavljam

 

gipsy, 3god

Tako je! Nemam ništa ni da dodam ni da oduzmem

Sinorita, 3god

Meni su ove šerpe baš lepe 

gipsy, 3god

Verovala ili ne, tiganj je sinoć gadno zagoreo

soulless, 3god

Kao prvo čupavci su bili fenomenalni i mogla bi da ponoviš akciju

 

A ovo sa kupovinom šerpi je je totalno Voja style

gipsy, 3god

Sećaš li se kad smo se tek upoznnali pa igrali yaya uz jutarnju kafu... pa odigramo partiju a ja već nervozna jer nisam ručak ni pristavila pa ti kažem "odo da sprčkam nešto za jelo", ili "odo da ubacim rušak u šerpu"... pa si mi jednom rekao "ja taj tvoj ručak ne bih ni probao... ko nogama da ga kuvaš!" A za čupavce hvala, da znaš koliko sam i gunđala bogoradila... ali ponoviću, šta mi teško

soulless, 3god

Da bre   A za chupavce si mi postala omiljeni majstor...

Tea_bg, 3god

Ja se sećam tvoje čuvene rečenice:: " Odoh da izdam večeru, pa se vidimo"!

Hatidza, 3god

jaoo.....ova prica me bas rastuzi jos vise....pitam se, dokle cu sa tuzi?!..........briga me za sve lonce ovoga sveta, ja sam vec nasla svoj magicni....ali mi je bas tuzno to sto obe naletimo uvek na istu sortu saputnika........bas jeftina prica........smuva ih svako ko se predstavi ko rus ili ukrainac na bezvezni parking i usput uspe da im proda iste lonce koje mozes kratko da koristis ko ogledalo i toliko.....zamisli, sta li bi se desilo da im se neko predstavi ko ruskinju ili ukrainku na tom istom parkingu?.....kupili bi oni i escajg od finog mraka i jos bili bi srecni da joj pomognu direktno da nadje put ka nebu, preskocivsi aerodrome.......a kazu, nama rucak ne valja jer se ne ulazemo dovoljno....ko da se one na parkingu ulozili bas puno, pa su ih ubedili da nam dovuku jos jedno sranje u kuci..........jedina uteha je onaj lep i korisan karton.........u njemu mogu da mu spakujem sve 8 macke i da ga odvezem na aerodrom da saceka onu ruskinju ili ukrainku da sleti s proslog leta...............e, razvescemo se, leba mi!

tri_praseta, 3god

Secam se vremena kad si Voju maltretirala boranijom svaki put kad "zasluzi".

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.