kuduz - Blogovi

Vrijeme Provedeno Na Zokiju


Nakon 2 godine odsustva i ponovnim pravljenjem nika radi problema koji su tu bili dok sam bio odsutan, vratih se na zoki.com ovoga ljeta 2011. godine. i tu ostadoh sve dosad pa i nadalje nadam se.

U pocetku kad sam tek dosao, bijase to nesto novije, izmijenjeno pa mi trebade malo vremena da se priviknem na sve te promjene koje su se izdesavale, trebade mi vremena da pronadjem odgovarajuce osobe koje stimaju mome stilu karaktera i temperamenta.

Kao i svaki novi clan koji dodje pokusah biti dobar sa cijelom ekipom koja je prisutna ovdje, ali vremenom neki pokazase svoja prava lica, neki su jednostavno otisli zauvijek a neki su jos tu, druzimo se i koracamo ka jos boljem upoznavanju.

Bilo je tu za ovih 6-7 mjeseci koliko sam konstantno tu i smijeha i placa, i ponizavanja, uvreda, zezancija, ma jednostavnije u dvije rijeci reci: SVASTA POMALO, ali ziv covjek se na sve navikne pa mora i na ovo.

Sto se tice igara, nisam bas tip koji vise voli igrati nego zezati se s rajom, java ko java, kad god udjem tu je kojekakvih zezancija, ponekad i nesto ozbiljno za procitati, ali ponajvise smijeh do suza.

Relativno puno vremena provedem ovdje, neku polovinu svoga vremena posvetim ovom sajtu, a drugu polovinu podijelim na dva dijela, prvi dio za posao a drugi za obitelj i buducu suprugu.

Sto se tice raje, raja ko raja, uvijek ima svoju neku skvadru, svoje neko drustvance otprije, a kako noviji dolazi neki svoje staro drustvance pocnu zaboravljati a posvecivati se novijim clanovima, a neki konstanto se druze i sa starijim a isto tako i sa novijim clanovima.

Sto se tice samog sajta, znajuci kako je nastao, sta se sve desavalo, koji su problemi bili, zasluzuje ocjenu na skali od 1 do 10, po mom nekom misljenju cista 10-tka, ali naravno uvijek moze i bolje i ljepse i organizovanije sve da bude.

Sta vise da kazem o vremenu provedenom ovdje, o samom sajtu, raji, igrama i svemu ostalom nego da samo tako se nastavi i da bude jos puno ljepse, bolje, i da ako Bog da svi redom zapamtimo jos puno, puno godina, provodeci svoje slobodno vrijeme ovdje uz igru, zabavu, muziku, zezanje itd.

Ja vam zelim svako dobro, puno zdravlja, srece i ljubavi u zivotu i jos puno ugodnih godina koje cemo provesti u slobodno vrijeme na nasem zoki.com sajtu,

 

by: Nedret Kuduz Kuduzovic aka kuduzMC (zoki nik: kuduz)

 

 

tri_praseta, 12god

hwala walhala kuduz, swe najbolje takodje {#wink}

kuduz, 12god

Hvala prasac, hvala afro, upravu si, doce sve na svoje mjesto ))

Voljena, 12god

Sve je to ok al zaboravio si napisat da mene najvise voles {#plezz}

kuduz, 12god

eh Voljena, sta covjek da ti kaze, pa ostarit ces takva 'blentava' cuj tebe najvise volim, imam negdje ja pa onda ti, sebe najvise volim )))

Voljena, 12god

Pa onda oma mene, znam ba{#wink}

kuduz, 12god

hahahahahaha, undefined, no comment ))

Voljena, 12god

Sta glumis gljivu kad svak moze na mom profilu procitat da si reko da me voles {#plezz}

 

Edited by Voljena, 2011-12-20 11:45:09

kuduz, 12god

ko prizna pola mu se prasta za razliku od tebe, hahahahha

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.