Vucko84 - Blogovi

Zbogom NASA TTajanstvena


Danas saznadoh petuznu vijest, koja me na trenutak paralizovala, ostavila bez daha i gorcinom u ustima. Rekose mi njeni da je danas vec 7 dana kako nas je napustila jedna draga zokijevka, a svima poznata pod nikom TTajanstvena.

Draga TT , danas je sedam dana od kad si umrla... Otisla zauvijek i ostavila nas samo da te se sjecamo i patimo za tobom...Toliko bih volio da se sve ovo nije dogodilo...Da si i dalje ovdje, sa nama, na nasem zokiju. Znam da cemo mnogi od sada na pomen tvoga nicka zadrhtati, da ce nam se oci napuniti suzama...Ja necu zaboraviti trenutke koje sam provodio s tobom na nasem dragom sajtu, uprkos svemu sto se desavalo i dobrom i losem volio sam tvoj nick da vidim.

'' Smrt je samo promjena svjetova, kao sto prijatelji prelaze preko mora, zauvijek boraveci jedni u drugima. Jer oni koji su ljubavlju i zivotom prisutni za druge, zasigurno uvijek ostaju skupa.U bozanskom se ogledalu gledaju oci u oci, a njihov razgovor odise slobodom, kao i cistocom. Eto kako nam prijatelji pruzaju utjehu:oni mozda umiru, ali njihovo prijateljstvo i njihova prisutnost ipak su, u najplemenitijem smislu,besmrti. ''

Neka ti je lahka zemlja Bosanska, a mi koji smo te znali, sjecat cemo te se u nasim molitvana i da se jednoga dana sretnemo na onome mjestu gdje cemo svi poci jednoga dana.

Tvoj prijatelj!

 

gipsy, 10god

TTajanstvenu je bilo nemoguće ne voleti. Meni je pred očima slika kako TT dok čeka tramvaj vadi acetonac iz tašne i na stalajištu upisuje ''dođite na zoki.com''. Porodici najdublje saučešće. Počivaj u miru naša draga, draga TT.

neizbezna, 10god

Neka te andjeli cuvaju TT 

vaga, 10god

Draga TT nek te andjeli cuvaju

tri_praseta, 10god

o bozhe... wetj je dugo nije bilo na zokiju... saucheshtje poroditzi nashe drage tt

Admin, 10god

Pre 7 dana nas je napustila naša draga Zokijevka i autorka na našem Magazinu, TTajanstvena. Napustila nas je samo telom, ali ne i dušom, uvek će biti tu negde sa nama, u našim srcima i molitvama. Nadam se da će i na nebu ganjati jaja kao što je i sa nama i šaliti se sa anđelima na naš račun.

Neka joj je večni pokoj duši.

Iskreno saučešće njenom Mujagi, deci i ostaloj familiji.

twins, 10god

neka ti je laka zemlja pocivaj u miru 

iskreno saucesce obitelji 

 

Bosank@@, 10god

Neka Ti je vječni rahmet draga TT.

IngA*, 10god

Neka ti je lahka zemlja draga nasa TT

_bebana_, 10god

Sokirala sam se, neka ti je laka crna zemlja.....

Tea_bg, 10god

Javili su mi... a ja ne verujem...

Javili su... i poće kiša... kao da se nebo buni, urla, udara u planine oko mene, a u meni tutnji bura koja doziva tog Kalimera i viče: Ovo je zaista prava nepravda!

Javili su mi, a ja ne verujem!

Ne verujem, jer znam da sve dok bude nas koji ćemo je se sećati i voleti, ona će večno živeti sa nama i u nama.

Meta, 10god

Pocivaj 7 miru TT i bez bola. Porodici iskreno saucesce.

veverica, 10god

Neka te andjeli cuvaju. Pocivaj u miru. 

Tenderness, 10god

O,Boze sta reci? Neverica,sok,tuga...Ne mogu da prihvatim tu istinu i pomirim se s njom. I necu. Ona ce ziveti sigurna sam u to,zivece u svim srcima onih koji su je voleli.Zivece kroz nas.Ne vredi...nema pravih reci...Jedna od meni najdrazih osoba ovog sajta,ne mogu...Pocivaj u miru draga TT,neka ti je laka zemlja

anjeze, 10god

TT neka ti je laka zemlja.nedostajt ces nam.

Voljena, 10god

I ja sam se sokirala, juce kad sam cula. Previse mi bila puna zivota ta zena, da bi bilo lako shvatljivo. Zatvorim oci, vidim kako ulazi u lobi, uvjek dobre volje, uvjek raspolozena za yaya. Uvjek me punila nekim strahopostovanjem. Voljela sam je kao lik, bojala sam je se kao igraca-suprotnika (opce je poznato da je bila nepobjediva), a kad sam je jednog dana vidjela kao zenu, prijatno sam se iznenadila. Bila je....predivna osoba, nasmijanih obraza, sjajnih ociju. 

Znam da nije dolazila cesto zadnje vreme, al to sam pripisivala skoroj prinovi u porodici, pa sam pretpostavljala da nema vise toliko vremena. Da je bar bilo tako.

Nedostajace...

slika, 10god

Hmm nemalo je dugo da se igra yaya s nama , iskreno cu vam reci pomislio sam  da je njen nik zamenila sa nik Bosank@@ al nikad nisam pitao ujnu jel ona TT .Sad bar znate koliko mi bila draga ,zao mi iskreno saucesce njenom blizom porodicom

slavica.j, 10god

Iskreno saucesce njenoj porodici i svima koji su je poznavali i voleli.Ona i Vlada su se druzili i nadam se da ce se naci tamo negde gore .Mir i spokoj njenoj dusi 

B lara, 10god

Kad neko biće ode to je uvijek razlog za tugu.Nisam poznavala TTajanstvenu,ali iskreno saučešće svima koji ste je poznavali i voljeli!

najtmer, 10god

Molim da mi se ne zameri, ali moram da kazem nesto o cemu razmisljam svaki put kada se ovakve stvari dese... pitaju li se donosioci losih vesti da li bi pokojni mozda zeleli da na ovom mestu ostanu zivi i da se o njima ne sazna nista sto se ranije nije znalo, da ih pamtimo onakve kakvi su bili mislimo da im je samo dosadilo da dolaze?  

Iskreno saucesce porodici i prijateljima TTajanstvene...

kruskaaa, 10god

ne mogu da verujeeeeeeeeeeem,,,neeeeeeeeeeeeeeeee... pocivaj u miru draga TTajanstvena.....porodici iskreno saucesce

Mig_29, 10god

Zivot je nepredvidiv... Par puta smo igrale zajedno, vedar duh i osmeh su mi ostali u secanju i par osmeha koje je izvukla od mene sa druge strane monitora... Nisam je blize znala, zao mi je sto nisam... Citala sam njene clanke, tu sam je nekako bolje upoznala, ljude je lako procitati kroz slova,reci,misli ...

Zivot je nepredvidiv... Danas smo tu, sutra? - Nema nas...

Zbogom...

volio bi da je procurila neka ljepa vjest veselja ovako svaki komentar suvisan.moje iskreno saucesce familiji (((((((

Sjaj U Tami, 10god

Pocivala u miru Bozijem. 

Iskrena sucut familiji i svima onima koji je nose u svom srcu.

p.s.

Postujmo ovaj kutak i nek bude sacuvan za sve one koji svoju bol na neki nacin zele da izraze i podjele sa onima koji to isto osjecaju.

Ostali nek naprave blog ili anketu za dalje diskusije. Unapred hvala.

Jazawac, 10god

Slazem se u potpunosti sa onim pod 'Ps'...

 

neka TT pociva u miru...

memoar, 10god

Pocivaj u  miru TTajanstvena

popkorn, 10god

Draga nasa Tajanstvena, cuo sam da si preselila na Ahiret. Neka ti je vjecni rahmet,lahka crna zemlja.U Dzenetu bila i meleki sa tobom.Amin

ozbiljna, 10god

TTajanstvena

pocivaj u miru a porodici najiskrenije saucesce.Ne

mogu vjerovati da te nema vise medju nama ali zivjeces vjecno u

nasim srcima i nikada te nece zaboraviti tvoji Zokijevci..

jole, 10god

TT , sada kada si tamo daleko i visoko medu zvjezdicama, vjerujem da ces mnogima dugo ostati u srcu i mislima.....tesko je kada netko od clanova ode na dugi put, put  bez povratka  a jos teze je ako tu osobu osobno poznajes, osobu koja je uvjek nasla  vrmene za razgovor  , igru i druzenje , osobu koja je svima rado pomagala....TT , hvala ti na divnom prijateljstvu, pocivala u miru a obitelji upucujem iskrenu sucut

IceCold, 10god

Mir duši tvojoj, draga TT.

OVAKVU te pamtim.

LEPI, 10god

moje saućešće porodici a nama ostaje u srcima uvjek  TT 

suzyyy, 10god

Bilo je zadovoljstvo TT biti u tvom drustvu, slusati tvoju muziku i sale... Zaista tuzna vijest

Soya, 10god

Pocivaj u miru

 

Sofija, 10god

Posle kupusića sam naučila da se sa ovakvim vestima mora nekako nositi....a preteško je...

Počivaj u miru TT i neka te andjeli čuvaju...

fukii, 10god

Kazu u oblacima zive samo neostvareni snovi. Ali grijese...

Tu zapravo, borave nasi voljeni,

sa kojima nismo imali vremena ni oprostiti...

Neka ti je lahka zemlja TT 

jedina, 5god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.