anjeze - Blogovi

Melodija...



Putujem nekamo daleko,daleko,u svetlost i dusu.Kako se blizim cilju sve vise se osjecam slobodno.Osjecam kako popustaju stari lanci,kojima sam bila vezana na stvarnost,i usput, otvaraju mi se nove mogucnosti.Nista vise ne osjecam.Sve samo vibrira .

Svuda oko mene samo more boja i osjecaja.Osjetim kako me dodiru valovi,kako igraju na mene .I ja bez upiranja primam tu igru.tu melodiju vjecnosti.

Trunem?ne ! Topim se u valovanje ,u tu divnu kozmicnu melodiju boja.

Iz nota postajem melodija.

Ali ne bilo koja,nego ona njezna,umirena,tuzna,od srca otrgana kompozicija zvuka,koji se irazava u bojama.Zarim ali ne u jednoj boji .Iz smedje se prelijem u narancasto,onda zarko crvena,odjednom zazari ruzicasta.Vec sam na cilju.

Otvori se nebesni svod .Sve je tamo ,sreca,zalost,veselje,ocaj,bol i tuga,ljubav i ceznja.I onda se gledamo.Svak u svojoj istini .Pogled nije vjecan.Nase istine pocinju da razpadaju,Izmesaju se u jednu istinu ,istinu zivota.

Da, sad znam, to je moj cilj.uspjela sam ono sta sam zeljela. ispunila sam sve svoje ceznje.Sad mi vise nista nije potrebno .

Tjela vise nema ,osjecaji su nestali ,dusa je postala vjecna.

Kao valovanje se sada siri naokolo.

Nista vise mi ne stoji na putu.Postala sam melodija .Postala sam glazba za dusu i tjelo…

Ali ipak…

Nista nije stvarno ,sve su to snovi.

 

Laku vam noc..

Dobro vam jutro..

Dobar vam dan..

Dobro vam vece..

Anjeze

dekideki, 15god

lepo je kad čovek postigne svoj cilj

anjeze, 15god

dobro vece WuYah...

 

dekideki da stvarno je predivno veruj mi...

 

                        {#emotions_dlg.10300}{#emotions_dlg.10300}

bordzija, 15god

SAMO NASTAVI SA PISANJEM, JAKO LIJEPO.{#emotions_dlg.clover}

anjeze, 15god

bordzija hvala ..nadam se da ne preterujem..

                                   {#emotions_dlg.10300}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.