queequeg - Blogovi

OROSAVANJE


Mili Boze......Sta li ce sad zene da izmisle. Orosavanje...sta god to znacilo...vagine. Prvo su povecavale grudi, pa usne pa zadnjice, pa cupale dlake odakle su god mogle. Brazilka, japanka, domacica...Al dzaba rastu dlake i dalje, eto ja brkove nasledih od babe. Orosavanje mineralnom vodom...sad kad navale necemo imati sa cime spricer da pravimo. A zasto orosavanje? Da bude mladja. Zamislite. Vracanje kilometraze. Puj pike ne vazi. Sta je bilo bilo je. Novo. Ko iz fabrike. Sad je ko devojcica. Samo zna znanje. Dobitna kombinacija. 

Danas odoh da produzim licnu kartu.

- Sedite u kabinu, ispravite ledja i gledajte u kameru. - 

- Sta to radite?

- Pucim usta.

- Ne mozete to da radite.

- Hocu da licim na premijera.

- Ne moze. On je jedan i jedinstven.

- Sigurni ste?

- Da, uozbiljite se.

- Dobro, dobro. - Odustadoh od te namere. Nego razmisljam, da li on kad pije mineralnu vodu orosava usta? Ako me razumete. 

I da se ne zezam vise, kupih 5 litara kisele vode. Da se orosim i ja. Mozda se podmladim. Tamo gde treba. Aj Boze pomozi.

 

quietly, 9god

Nakon cike i vike i reklamiranja aparata tj. preparata(mada mi ono prvo finije zvuči) za potenciju, red je da se akcenat stavi i na ženski polni organ. Koliko god žena godina imala, ona uvek "može" sa i bez orošavanja. Muškarcima ni dragi Eros ne mož' da pomogne kad zađu u pedesete.

queequeg, 9god

Al' moze kisela voda. Amin.

Radijator, 9god

Klikneš na njega ili nju desnom tipkom i ideš na refresh  

tri_praseta, 9god

shto stariji to perwerzniji kakwe si sretje nawutjesh kamen u mokratje kanale pre nego shto ga orosish.... ako me razumesh

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.