queequeg - Blogovi

SOBA 23


Vodim ugodan razgovor sa rasnom brinetom kasnih 30-tih godina. U baru. Ja sam sa druge strane sanka.Zivi u inostranstvu, na proputovanju je. Ide u Crnu Goru. Budva. Pije vec treci koktel, malo jaci, po njenoj zelji. Pricamo o svemu i svacemu. Pita me za godine. „21-a“ odgovaram. „Divne godine“ kaze. „Ja sam u tim godinama otisla na zapad“. „Imas devojku?“ . „Imam...katkad.....“ Smeje se.

Trazi racun i odlazeci, preko ramena mi kaze : „ Donesi mi jedno pice u apartman ......ponesi i sebi“. Wow ovo obecava. Zovem kolegu da me zameni i trcim na brzo tusiranje, mozda mi se posreci.

Pred vratima sam. Hvatam vazduh. Kucam. Koraci. Otvara mi vrata , u bade mantilu je. Diskretno raskopcanom. Dekolte daje sjajnu sliku. „Udji, brz si, nadam se ne u svemu“. Cini mi se da crvenim ali sreca te je u sobi diskretno svetlo. Spustam pice na sto. „Ne tu, odnesi ga u spavacu sobu“. Uh pravo u centar . Ulazim u sobu. Veliki francuski lezaj a na njemu neka sprava, lici na masazer.....mmmm vrsnjak preti da ode od mene. Spustam pice pored kreveta i cujem neke zvuke iz kupatila, okrecem se da pitam sta ima tamo. Stavlja mi prst na usta i pocinje da se uvija uz mene. Miris zene. Oh! Reagujem , gorim. Ljubimo se. Lepo mi je ali nesto mi je tu cudno. Znam sta je!!!! Tisina je u kupatilu. Pitam ima li koga jos tu. „ Nista ne brini to je moj muz, opusti se bice nam lepo“. Koliko god sam bio vruc toliko sam sad ohladjen. MUZ!!! Vrsnjak se povlaci. Nestaje. Okrecem zadnjicu zidu. Sto je sigurno sigurno. Ona pusta da bademantil padne na pod. Kunem se da su njene grudi progovorile : „ dodji dodji“. Povlacim se i dalje. Vrata od kupatila se otvaraju. Izlazi prosedi tip sa osmehom na licu. Na mom je grc. Rekao bih nesto ali usta su suva, Boze onemeo sam!!!!! 
Mrmljam nesto i povlacim se sve brze i brze, otvaram vrata i istrcavam iz sobe. Poslednje sto sam cuo je smeh iz sobe i poziv da se vratim. 

Nisam se vratio. Javih se kolegi da idem ne objasnjavajuci mi sta se desilo. Sutradan sam uzeo slobodan dan. Znao sam da odlaze. Samo sam se nadao da se u povratku nece vracati nazad u hotel. I nisu. Nikad vise nisam video lepu brinetu. Ni danas ne znam da li sam pogresio sto nisam ostao. Kako kazu stari jedno kajanje ne gine.

Tea_bg, 15god

Naravucenije... ne pricaj sa nepoznatom brinetom, makar bila i krasna ))

PaJser, 15god

Pazi kad mu nista ne verujem!!! Mada kad bolje razmislim radnja se desavala u sobi ne u liftu,tako da je svasta moguce !!! ))

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.