To je jedan od onih...


... dana zbog koga mogu da rastresem svoja krila i pustim da među to šareno perje uleti dašak vazduha. I često to radim: protežem se zadovoljno, rastresam krila i razvlačim usne u osmeh. Tada i pogled kao laserski snop nepogrešivo hvata smer ka sreći i trasira me ka zvezdama u koje bi trebalo da gledam.

Da znam da sviram klavir, iza mog pijanina bi, pored neminovne prašine, spavale i muze, koje čekaju da ih probude zvuci. I svirala bih mu melodiju koja prati imaginarnog i sasvim diabolic virtouza na violini. Kad se muze probude, nastajao bi haos. A ne bih mu pevala - smejala bih se.

Da umem da slikam, koristila bih samo srećne boje i smeštala ih u linije spokoja. Takvi smo mi: mirni u svojoj sreći i nemirni u želji da što pre ostvarimo budućnost. U onome što nacrtam spavale bi talije koje će ostvariti naslikan san o nama. A ne bih mu puno pričala - pevala bih.

Da umem da igram, bio bi to ples tek u nekoliko pokreta koji nepogrešivo odaje sve ono što osećam. Ono što mislim bilo bi ispisano u spuštenim kapcima dok pratim najlepšu muziku koja liči na nas. Zvala bih ga pokretima u zagrljaj. I ne bih puno stajala - sanjala bih.

Da umem da pišem, verovatno mi reči ne bi bile toooliko tesne za svu onu ljubav, sreću, spokoj, sigurnost, inspiraciju, polet, energiju koju želim da spomenem. Vreme je da prestanem da pokušavam i poslušam pametnije koji pričaju o tome da u nama postoji svet(l)ost neprevodiva u reči... I ne bih više ništa pričala - ljubila bih ga!
A sve to samo zato što je došao u pravom trenutku da ostvarimo... sve(t)!
`ladovina, 15god

Ljubav pokrece svet...

Lepo napisano

@Lujkanovici: Hvala drugarice'n'druze! Naravoucenije: SVAKO IMA SVOG LAVA ZA VOLETI!!! Ma Kisses breY :***

@'ladovina: Bas tako! Hvala!

@popadija: Mi se ka'nda znamo sa nekoga Stranda? Sve mi nesto "vuce" na to.

@YahWu: Ova ovde je toooliko zaslepljena srecom, da samo za taj put znade. Vazda ja muziciram, samo je nekada to malo teze slusati!

@'Ljerka: Bicem celim, drugacije ne umem! Hvala sa srca! :*

@svinjogoYstWo: m'nemam ja ni "U" od umetnickog u sebi... ja sam samo medijum... DD OMG! hihihihih!

Kad bi znao zasto postojimo bio bi Bog! Ti bas pucas na visoko! hihihih!

P.S.

Hvala!

Odlicno! Hvala Bruce! Samo ti sacekaj da ti se ja javim sa molbom da me posavetujes...

Pozdrav!

cisilej, 15god

Поносан сам на себе......што се дружим бар овако виртуелно са неким ко умије овако дивно да пише.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.