queequeg - Blogovi

Veličina je bitna?


Najvise obožavam da se umešam medju žene. Dok tračare naravno. To je umetnost. Mislim tračaranje. Uživam dok slušam njihove priče a bog me obdario (ne tim) nečim da me primaju u društvo dok su u toj fazi, valjda imam višak ženskih gena ili nemam ali bre umem da tračarim sa njima o-pa-sno.

Sedim sa tri koleginice u klubu i dok one ogovaraju ostali personal, muževe,kolege,koleginice,ect ect pijem kafu, slusam, stajem im na stranu i jedva čekam da dođe Raša. Raša je kuvar od skoro dva metra i 120 kila. Dobrica. Raša zvani medjed. Da sam velik k'o on nikad ne bih bio dobrica. Maltretirao bih sve.Sreća te sam kepec.

- I ovaj Raša stalno kasni, baš me nervira.- Između dva srka kafe komentariše kuvarica.

Klik.

- I mene nervira. - dodajem - Naročito kad igramo fudbal. Ne na fudbalu, nego posle, na tuširanju. U stvari više se i ne tuširam posle fudbala.

Imam pažnju.

- Štoooooo? Troglas.

- Pa ovako, jel znate za onu priču mali čovek veliki...veliki čovek mali...

- kikikiki mali mu?

- Naprotiv! - podižem glas - Kod njega važi veliki-veliki...šta bre veliki? Grandiozno. Dobio sam kompleks, znate li bre kako ova moja muka izgleda jadno nasuprot...

- Lažešššššš Ko bi rek'o...ma neeeee kikikiki Stvarno toliki? hihihihih

Dao bih 100 evra samo da sam mogao misli da im procitam. Ili da vidim te slike u njihovim glavama. 200 bre. Bez obzira što ih nemam.

Čuje se otvaranje vrata. Tajming pogođen. Raša ulazi. Sve tri gledaju u njega. I ne odgovaraju na pozdrav. Gledaju ga. Pogađate gde. Zbunjeno odlazi u garderobu. Vraća se brzo, prolazi pored i kad vidi moj osmeh sve mu bilo jasno. 

- Čvarak! Dođi nesto da te pitam.

- Evo me. - idem za njim

- Šta si pričao budalo neopevana?

- Hvalio sam te. 

- Jednog dana ću te ubiti kunem se. - više kroz šalu kaže.

Nisam mu odmah rekao u cemu je caka bila ali saznao je. Samo je prokomentarisao da verovatno nisam normalan. Iskreno ne bi to meni palo na pamet da nisam jednom zaglavio u wc-u sa dečkom moje bivše. Dvoboj. Dvoboj kod dva pisoara. Muškarci će znati o čemu pričam. Dok piškimo obazno bacimo pogled na komšiju. Upoređujemo. Sta da kažem. Muške igre. Izašao sam kao pobednik. Sav srećan jer sam onda mogao da posaljem sms bivšoj.

write now -I zbog onog "jadnička" me ostavi? send.

 

 

Edited by queequeg, 2013-06-12 23:16:48

Voljena, 11god

Naravno da velicina vazi al za muski ego, ne za zene, nama je bitnije da znate koristiti {#tt2}

tri_praseta, 11god

welichina nije bitna uopshte, bitno je samo da nije mali.... i pazi se rashe

Brko, 11god

Romantičan al div    

tri_praseta, 11god

Ubranjena, 11god

E ovako velicina JESTE bitna i to ko kaze da nije bitna laze... Uvek sam se pitala kako moze zena da kaze ne nije mi bitna velicina, ljudiiiiii ne postoje mali a tehnicari to je smislio neki muskarac koji ima problem u gacama ili zena koja nema izbora pa mora da se zadovoljava tehnicarom. Pa ne bi bio mali a tehnicar nego mali i inzenjer... Prosto je nasa fizionomija takva nama treba pristojna duzina i jos pristojnija debljina i neko ko zna da upotrebi Bogom dano. Hvala lepo, pozdravi Rasu

queequeg, 11god

Bog te mazo ja procitah prvo Uhranjena. Pozdravio Rasu. Slobodan je petkom a ponekad i sredom. 

Dajem mesec dana kredita ko mi otkrije identitet osobe sa komentarom iznad mog. 

hvala lepo

Ubranjena, 11god
Jel uzvratio Rasa pozdrave?
queequeg, 11god
Naravno, samo se interesuje za tvoj gabarit. Ako nemas 80 kila da se ne zanosi
Ubranjena, 11god
Ja cu morati da ga razocaram, ali zarad njega od danas krecem da jedem kilo kaloricne hrane po obroku!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.