tri_praseta - Blogovi

Pricha - Zapad



Sinotj mi dwe mafijashitze oblachanske shibnushe neki link, da pogledam sliku….Kakwa osetjanja budi u meni owa slika I na koga mi liche owo dwoje mladih sretjnih I zaljubljenih ljudi… Na trenutak prepoznah swog shkolskog druga Atzu, prezime nije bitno I “uplashih se” da mozhda imamo neke zajednichke prijatelje ja I gorepomenute mafijashitze….
Znam da se Atza wazda lozhio na plawushe, josh ako nose tzwikere, to je bio chist bonus…Swako ima swoj fetish…..Moj fetish su debelitze slatke, tzrwenokose, sa pirgawim ledjima…Ali owo nije pricha o mojim fetishima wetj o zaljubljenom paru sa slike….
Pokushawam da prowalim da li mozhda nju znam I odakle…Eh da je malo chistija slika pa da widim registratziju onog parkiranog automobile iza, mozhda bih…Koji sam ja manijak….
A onda mi mafijashitze prekidoshe charoliju I otkrishe mi ko je u stwari owaj ogawni, dlakawi I neuredni hipik sa slike, kao I za owu smrdljiwu smezhuranu babetinu (sad tako izgleda ne na slitzi), shto se iskezila pored njega, pokazujutji red dobro ochuwanih “sotzijalnih” zuba….
Ne znam shta bi M... rekla da sluchajno prochita owaj moj blog, pod uslowom da zna jezik…Mada chisto sumnjam da bi ishta rekla, poshto su joj usta uwek bila ispunjena “witalnim” delowima tela bradonje sa slike, tako da joj je motj gowora bila priwremeno oduzeta…A jezik zna sigurno, shtawishe pricha se da je prawi wirtouz sa istim….
I o5 pogedah u sliku….E moj Atzo da si znao na koga lichish (iz mladjih dana), odawno bi obrij`o bradu, kosu I prestao da furash plawushe….Ko zna mozhda se jednom I ti uselish u tu “jawnu kutju” bele boje, pa krenesh da karash `chke americhke….Samo… Nadam se da nas netjesh bombardowati

 

Edited by tri_praseta, 2012-02-13 15:41:33

Vesnockaja, 14god

Haha, ma treba te citati, uvek razveselis
Bravo, Prase jedno prasato, hahahahahahaha

tri_praseta, 13god

бил клинтон и хилари...ако се загледате мало боље видећете и монику :П

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.