quietly - Blogovi

Diavolo e l'acqua santa


Spektakl kakav se samo mogao očekivati u okviru takmičenja The voice of Italy, izazvao je pravi BUM kako miliona gledalaca, tako i članova žirija. Fora je bila da su donosili odluku ko će ići dalje, isključivo na osnovu glasa takmičara. Reakcija njihova bila je za očekivati. Ni slutili nisu ko ima takav glas, jedino što su znali i jednodušno osećali je da ta osoba mora proći dalje.

Na sveopšte pozitivno zaprepašćenje, na bini su ugledali mladu monahinju punu energije, naježili se bar desetinu puta od glasa koji je prožimao bića svakog od članova žirija.

Verujući u sebe, imajući podršku roditelja i njoj najbliskijih časnih sestara koje su joj sve vreme bili vetar u ledja, sa velikim entuzijazmom, već na samom početku budući finalista, hrabro je gazila napred i odnela zaslužnu titulu The Voice of Italy 2014.

Jedan od najpoznatijih muzičkih rijalitija ostaće upamćen ne samo u Italiji, nego i širom celog sveta, odličnim pevačkim umećem, kao i načinom na koji je osvojila žiri i publiku, monahinja Kristina.

Molim jedan gromoglasan aplauz...

 

 

 

 

tri_praseta, 10god

lajk za trud... ne za trud, lajk zato shto si mi draga iako imash neka nakaradna shwatanja po pitanju... ma znash po kojem pitanju da ne razwlachimo prichu sa flesbuksa i owde wideo nisam pogled`o jer me rialiti shou ne zanima... nijedan!!! dobro kad "trkach" postane realnost, werowatno tju to gledati, a swe do tada ne pada mi na owo malo pameti

tri_praseta, 10god

hehe ipak sam pogledao zezam se, bash su mi simpa owe chasne sestre kad se raduju

quietly, 10god

Zbog onih tvojih komentara na fb. juče sam te koljucnula, i sušim te na tavanu. A i Brazilci su pobedili.  

Elem, i meni je baš simpa onaj istetovirani Diavolo sa crnom kapicom.  Rado bih sa njim gorela u plamenu..i tako to.. 

tri_praseta, 10god

 a mogu i igre gladi..... jedwa chekam

quietly, 10god

Prolazi mi kamion ispred kuće i čujem: Ajmo staro gvoždje, stare veš mašine, stari akumulatori, stari terminatori... 

IceCold, 10god

I tako je svekrva otišla na kraće putovanje...

P_t_i_c_i_c_a, 10god

Neznam ,  nisam gledala taj sou. al tebi dajem aplauz za tvoj trud..

quietly, 10god

Hvala ptičice  

P_t_i_c_i_c_a, 10god

slika, 10god

nisam ni ja gledao al nije to razlog da ne dobije like  jednostavno dopadaju mi se slova

quietly, 10god

Voljena, 10god

Odlicnaaaa !

Meni je ostala u jako prijatnom sjecanju ova djevojka, koja je isto tako sokirala ziri. Sto glasom, sto stasom Predivna boja glasa, odlican odabir pjesme, idealno

   

quietly, 10god

Supeeerrr ! 

Voljena, 10god

Najzesci onaj federcic, sto se prvi okrene, koji krik  

Ne pratim ni ja te emisije, al volim cuti ovako nesto, ako mi naleti. Ovaj klip mi dao jedan dobar drugar da pogledam i nikako ga nisam mogla zaboraviti, odlicno je otpjevala. Pjesma je kao stvorena za nju.

gipsy, 10god

E ni ja ne gledam ta takmicenja, ma ni Evroviziju ne gledam. Al' sam iz petnih zila navijala pre par godina, kad je na onom "Ja imam talenat" ucestvovalo "nase dete", odnosno drugarica mog sina. Ne propustite trenutak na 3.45. Cirkus!

 

tri_praseta, 10god

joj al se uplashi haha

quietly, 10god

ahahaha..ne da je imala tremuuu...ali odlična je. 

Voljena, 10god

Koji skok

orhideja, 10god

orhideja, 10god

Blog je divan...nikad ne dajem dislajk,mozda greskom kliknula***

quietly, 10god

Dušo draga, ljubi ja tebe ****

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.