IceCold - Blogovi

Kako su me (zamalo) ukrali vanzemaljci



 

Zakucala ja sinoć na blogovima, čitam jedan podugačak, i sve mislim, ovo mora da je Adminov kad je ovako dosadan... kad ono- moj. Gledam u ona slova, pitam se ’šta ti bi Ajsi da se ovako razmetastaziraš po blogovima’, pa čvrsto sebi obećam da me tastatura više videti neće.
(Nemoj sad da se zalećete sa zaključcima da sam karakter tipa otirač kad su blogovi u pitanju, ovo je vanredna situcija, pa pravim izuzetak)


Ovako je to bilo...
Na svoju nesreću, odlučih da se požalim ženi našeg Admina, od milošte nazvanog Dulence, da mi mnoge opcije na ovom sajtu ne rade kad uđem preko tablet računara. Ona me o’ladi sa konstatacijom:

  • „Moš’ misliti, ne rade! Mi tablete pijemo, ne pravimo portale za njih!“ .

Ja već htela da se mirno i diplomatski pobunim da to nije nastup koji korisnici očekuju od tehničke podrške svoje, kad ona nastavi...

  • Ti si, bre, kriva za sve! Bla- bla- bla, ne radi mi ovo, ne radi mi ono. Samo melješ. Pogubili ti se linkovi, smanjio ti se font, nestali ti komentari, dodali ti godine, ne mož’ čovek da živi od tebe!
  • Jaaa... kriva?
  • Ti, dabome! Takva si, nestalna si duša, Ajsi. Sve ti se brzo izmodi. Voliš novotarije pa samo zveraš kad će koja da osvane. Da ti nemaš neke veze sa ovom novom ujdurmom?!
  • Nemam- kažem pokunjeno, skoro sigurna da lažem, mada pojma nemam o čemu se radi.
  • Onda, blago meni, sad da regneš 6 nickova i da sa svakim glasaš protiv u onoj ANKETI!

Pogledam spornu anketu. A ono, milina. Predlog da se napravi nežna i emotivna aplikacija, pomoću koje bismo jedni drugima slali srca, zvezdice i poljubce virtuelnog tipa. Oči mi zasijale od sreće. Posle dva vezana gripa praćena temperaturom 39,2 (kapirate emociju?), ja sam sva nešto u fazonu da se grlim, ljubim, šaljem srca i sve nešto lepo. A ona traži da glasam protiv. I to sa 6 nickova. Ohrabrim se i izustim:

  • Ali, to je baš lepo. Zamisli, uđeš na sajt, i čeka te korpa cveća, srcadi u bojama raznim, zlatan prstenčić sa cirkonom i balončići sa zvezdicama. I znaš, kao, pobediš u igri, pa ti protivnik pošalje kolačić, pink cupcake na primer.

Vidim, zabezeknula se na sekund. A onda je došla k sebi, i primenila čuvenu metodu -Opamet. Pričali su mi da je strašna, ali dok na svojim leđima ne osetite te udarce drške bez metle, ne znate o čemu pričam.

  • TEEEBI će neko da šalje srcad i balončiće!? Pa kakav ti se to odron uma desio, nesrećo? Jesi li ti to stvarno umislila da nekom možeš da budeš virtuelna saputnica, hot multiplayer, predmet rekreativnog obožavanja, diskretna dopuna... ?  Pa kolačiče? Za pobedu. Koga si ikad pobedila, i u kojoj igri, da mi je znati?! Nego, blago meni, batali šmrkanje Domestosa, vidiš da ti škodi, regni nickove Aždaja 1-6 i kategorički glasaj protiv virtuelnog darivanja!

Volej u rašlje. Neodbranjivo. Dok sam po kazni regovala 6 Aždaja nickova, odzvanjalo mi u ušima...

  • Ovde ste našli cirkus da mi pravite! Srca, pokloni, mašnice! Šta je sledeće? Slet za 29. Novembar, virtuelni prasići za Novu godinu, album sa samolepljivim sličicama Zoki.com, 3 u 1 kafa sa aromom remija?
  • Ali, ja stvarno to nisam smislila. Vidiš da je ANKETU postavio...
  • Naučiću ja i njega pameti. Od sutra kuvam boraniju po Opamet receptu, pet dana za redom- ne zvala se ja Sandra Bulok. Ajt!

Pa vi, dragi moji, sad pamet u glavu.

Nemoj da je neko glasao "za".

 

gipsy, 12god

A sinoc je drugu pesmu pevala...

Ja sam lepo navela na naslovnici da ovde nema nedotupavih aplikacija, i ako uvede ta srceta, ti provali u bazu i precrtaj tu recenicu

mozes i da dodas "ipak smo zatupavili"

i dodaj "i Tea je umesana!"

Sofija, 12god

Hahhahaha ček, opšte je poznato da sam i sama ona koja prezire takva cici-mici dodvoravanja kako u RL,  onda POGOTOVO na netu...ali virtuelni prasićiiiiiiiiiiiiiiiii , pa možda tri prasićaaaa ...doesn't ring a bell gipsy moja?

Ko glasa - kajaće se, ko ne glasa - kajaće se. 

Mislim da je najbolje da dobijem temperaturu. Onda cu fakat, rečnikom supermarketa, biti hot. Neće mi trebati virtualni dokazi za to.

Kad smo već kod mogućih opcija, ja imam predlog: aplikacija za volumiziranje poželjnosti. Prvo to pa onda "cveće u proleće" opcije. Jedno bez drugog ne ide. 

IceCold, 12god

@gipsy, ja nemam pojma ko je to tebi sinoć napisao. Meni se projekat virtuelnog darivanja neobično dopao. Poznojesenja idila. Viler bi krepao od zavisti. Al’ šta ću, posle Opamet tretmana moram da glumim privrženost tvojim idejama.

Inače, imam dobar recept za boraniju. Uzmeš boraniju i baciš u smeće. Jedino mrtva boranija je dobra boranija!

@Sofke, pa šta fali cici-mici dodvoravanjima? Kritički stav prema ljudima, i životu uopšte, je strašno zamoran. Nakon celodnevnog režanja, neminovno ćeš veče doćekati umoran kao pas (Letterman). Cici-mici, cvetići, leptirići, balončići, i dan ti prođe veselo kao veverici. Ma šta dan- život. Površnost je nepravedno podcenjena.

@Anđeliška, sakrij se, čujem da ti se sprema Opamet.

P.S. Nemo’ da zaboraviš da gledaš Žene sa Dedinja večeras.

Tea_bg, 12god

E, sad mi je lakse... Dobih OPAMET samo takvu sinoc i vec pomislih da sam jedini partibrejker...

Elem, dulencetova zena mi je kasno rekla da je moje misljenje tim povodom kategoricno NE! Te ja plafusa, poneta romantikom zvanom z.g.com (ko razume shvatice) zaokruzim nedopustiv odgovor.

Istog momenta dobih, mute, blok a zamalo i delite na msn uz propratnu poruku: "Od sad ako ti trebam, obrati mi se na pp!"

Koristim ovu priliku da joj javno kazem, gipsy aj lav ju, al srca su srca i pokloni su pokloni

tri_praseta, 12god

ja sam glasao za "swejedno mi je i boli me uwo" na anketi o dzidzabidzama, mada mi se owaj predlog o wirtualnim prasitjima jako dopao 

mogu promenim odgowor?

za boraniju se slazhem sa omiljenom blogerkom azhdajitzom....chak mi je i pita od machitja iz kafane opamet ukusnija od boranije....bljak!!!! 

DvorskaLuda, 12god

Ako pored srceta i ostalih unutrašnjih organa, ubacite i poneki balončić, ili još bolje leptiriće, garantujem da će se G okrenuti za 180 stepeni i podržati predlog!

gipsy, 12god

Dobro... baloni jos i djene-djene... Al' sreceta nikad!

DvorskaLuda, 12god

A...oni baloni, vašarski, punjeni helijumom, oni su u obliku srceta?

 

 

Edited by DvorskaLuda, 2011-11-28 21:53:49

IceCold, 12god

Dobro... baloni jos i djene-djene... Al' sreceta nikad!

Popušta pod pritiscima!

{#volem}

Vesta83, 12god

"3 u 1 kafa sa aromom remija", uuuuuu, ovu kafu će Ajsi da obožava ))))

Ajsi, baš mi je drago da sam pročitala ovo kako stalno kukaš i kako ti ništa ne valja, kako ti ništa ne radi, sad razumijem zašto "brojiš" stalno na mene kad se požalim da nešto nije kako treba ))))))

P. S. Pokloni, bezze skroz ))))

IceCold, 12god

Božeee Vesta,

moje primedbe su  smislene i opravdane. Ti samo izmišljaš nešto da me o jadu zabaviš dok igramo, ne bi li pobedila (na prevaru, uz varalo, pomoću rukava, i sl.).

Vesta83, 12god

Zaboravila si vještičju kuglu da navedeš {#bigsmile} 

A ne, i moje su smislene i opravdane (ću ti objasnim za račun) ))))))

Voljena, 12god

Ne sjecam se vise kako sam glasala na pomenutoj anketi, al sad kad sam procitala ovaj blog ( 38,6 temp.) i meni se sve vise dopada ideja dobiti ili dati neki pokloncic kao znak paznje.

IceCold, 12god

Ne, ipak je neophodno skuvati mozak na 39,2 za istinsku privrženost toj ideji.

{#whistling}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.