IceCold - Blogovi

Utisak nedelje


     Već nekoliko dana na poslu se nonšalantno pojavljujem oko deset. Prvi put slučajno, drugi put tek da vidim hoće li  neko primetiti, treći put da ispitam granice strpljenja. Niko ni reč. Ubi me dilema da li je u pitanju poštovanje starih zasluga ili su već digli ruke od mene i ne obraćaju pažnju. Prosto ne znam šta je gore.


   Hatidža Ovdašnja Prepodobna, nakon hobija da preorava blogove (kao Marko drumove) bacila se na proučavanje rupa u sistemu igrica. Ničim izazvana, u društvu dva vrlo pristojna igrača i neortodoksne mene postavila je pitanje „hoćete li da vam pokažem pedersku fintu?“. Ne čekajući odgovor, otvorila se sa tri trojke. I dodala da ume ona to i sa jen-dva-tri. Ja sam pala sa stolice od smeha. Ono dvoje pristojnih je nastavilo da igra, a Hatidža je nastavila da se  ukopava pravdajući se da je „fintu“ sasvim slučajno otkrila.


   Kupila sam još jedne sandale koje su izašle iz mode tako davno da više zaista nemam opravdanje za hirovitost te vrste. Napred zatvorene, blago špicaste, pozadi otvorene, sa tankom štiklom. Šta god da obučem, u njima izgledam kao sopstvena tetka. Mislim, zaista je sužena mogućnost izbora. Taman smo se rešili odvratnih baletanki kad nam ponovo nametnuše ona jeziva platformasta ortopedska pomagala. Ma nema šanse.


   Trio Majstora Zaludnih Veština priprema konkurs za najinspirativniju fotografiju Zoki galerije. Htela sam da vam otkrijem svog favorita, ali ostatak žirija je zapretio da će da me izbaci iz komisije ako narušim integritet izbora. Vaši eventualni predlozi i pokušaji korupcije takođe neće biti prihvaćeni (tj. videćemo).


   Izgleda da od puta planiranog za sledeću nedelju neće biti ništa. Čini se da je autistično ponašanje moje firme i stav „koja kriza?“ konačno počeo da ostavlja posledice. S obzirom na destinaciju puta, možda je  i bolje.


   Debil koji više ne zna hoće li da bude Ali- G ili Borat izluđuje me intenzivno sa tekstom StaarZ, staarZ, Staarz je sjajna žvaka. Daljinski ne pomaže. Metastazirao je (on, ne daljinski).


   Razmišljam na temu kako bi se na neki strani jezik prevelo „ A u krčmi krčmim svoja stada“. Večeras mi usadiše to u pamet dok sam gledala neku emisiju o kafanskoj ezoteriji u Srba.

Hm, da.
Aleks, moja nova virtuelna fascinacija. Glumi radikalnog nacionalistu u društvu kosmopolta i globalista i demokratu u drušvu nacionalista. Uziva u ulozi večite opozicije. Liberal u stvari. Lep kao laž. Velikodušan. Ranjiv. Duhovit. Ima pogan kočijaški jezik i briljantan um. Na desnom ramenu ima teovažu Aleksandra Velikog sa rogovima Ammon Zeusa. Voli kornjaču Mirandu, obožava Madonnu do idolopoklonstva. Ima raspon krila kao kondor. Ne voli fensere i markizu Vojtehovski de Sad. Lav sa podznakom u Vagi i Mesecom u Strelcu (info za moje dve veštice). Ne znam šta bih sa njim, a greota je da se baci.

A vi, kako 'te?

_maca, 15god

ne bacaj bre ,prvo iskoristi pa onda:-p

Hatidza, 15god

matej bre nisam ja nista kriva za derpe fintu.....................jedva sam je i ukapirala..........od treceg pokusaja

IceCold, 15god

Vidi ovu fintu sa anonimnim komentarom !!!

Hm, ovde nece biti mnogo komentara, ispucali su se u intimnoj prepiski. Nista ne bacam ovih dana.

Hatidza: zasto nisam ja alex?
loptica222: hahahaha
Cisilej: не можеш ти бити алекс кад сам ја алекс
AndjelimaKvarimPosao: hihihihih
AndjelimaKvarimPosao: lol!
Hatidza: ti si bre somina teska
Cisilej: сом капиталац
Hatidza: Ice mislim da si mi dala premalo mesta na tvom blogu
Matej: uffff
Hatidza: i trebala si prvo da pises o meni pa onda slika utisak nedelje pa onda u jednu recenicu ostalo
loptica222: ja sam samo sponeuta ofrlje
loptica222: i posle da komentarisem...
Hatidza: ja nisam tebe ni primetila loptice
IceCold: loptica je moja veshtica
loptica222: hato malo manje se druzi sa Cisom
Hatidza: sem alexandra i ja nema nista u ovom blogu
Hatidza: cak su sandale vaznije od ostale
Cisilej: loptice..i ja demonstrativno neću komentarisati blog
AndjelimaKvarimPosao: ja hocu, preuzimam Hatinu ulogu
loptica222: tacno cu da pogodim koji ce rejting da mu bude
IceCold: sve cu ove pogane komentare na blog da iskopiram
Hatidza: ja vec sad dobih sracku od ovu izjavu
Cisilej: eto smo još i pogani
AndjelimaKvarimPosao: eto Hato, ti si svoju duznost obavila PP

IceCold, 15god

Pa ti posle pisi postove.

Jedini normalan komentar... anoniman.

gipsy, 15god

Posto niko nije hteo da mi oda tajnu ko je Aleks, dzipsi je dosla do zakljucka da stonoga ima net decka.

Sto se Hate tice, povukla je sve veze i vezice na sajtu da kad se otkloni bug njoj ostane mogucnost da se otvori sa 2 pisljive dvojke.

Hatidza, 15god

i kakav je ovaj bezvezni utisak u cetvrtak?..................mislim zaista.............meni dajete premalo prostora, stavljate me tamo negde na drugo, trece mesto u tekstu, zasenjujete me sa ovim alex i jos me okrivljujete za derpe fintu koju jedva sam naucila...............uzas..........umesto zna se brate............ja na prvo mesto, onda tek naslov, pa slika, pa u jednoj recenici skraceno o svemu ostalo.............mada za sandale mogo da ostane i ceo pasus ispod mene, ne bih zamerila....................ovako nista, jako sam nezadovoljna ovim blogom)))............trebala si jos da pomenes cisilej u blogu i da bude totalna katastrofa...................necu dalje da komentarisem, dajem ovlascenje AKP da odradi to na ovaj blog umesto mene............ona bi to uradila rado........eh, kako je samo poskocila po alex...........zazujala ko muha zunzara sva

luda_mama, 15god

DE MI IME I PREZIME NA KOMENTARU Ovo je cisto miniranje

Hatidza, 15god

xaxaxaxaxa gipsy, jel ti i to reko...................xaxaxaxaxaxaxa...............xaxaxaxazsa..........ovi ne znaju o tome...............xaxaxaxaxaxaxaxa

gipsy, 15god

STA JE BRE OVO??  Nema me par sati i ne mogu vise da povatam ko se u koga zaljubio

IceCold, 15god

Ovde je nemoguce odgovarati na komentare. Sacekacu dok zaspite.


cisilej, 15god

Дубоко изнендјен и увредјен јер ме нема у блогу(осим оних пар ријечи о Алексу) нисам намјеравао коментарисати,али пошто ме другарица обер-блогерка споменула куд ћу шта ћу,јавих се,само да кажем да неправедно запостављате утисак 'у крчми крчмим моја стада'  У потпису....Алекс

gipsy, 15god

Ovde je nemoguce odgovarati na komentare. Sacekacu dok zaspite.

hahhahhahhahah... znaci sutra si na poslu oko podne

Eto, dok se ja setim da napisem komentar, 16oro se pre mene zapljunulo... Ne znam ja sto se ova loptica222 buni za vesticarenje kad se u istom loncu kuvamo.

BTW, ovih dana intenzivno sanjam biznismena sa tompusom u ruci koji ce me odvesti u neki... Pekam... sto dalje odavLe. Pa ako ova foto-komisija utvrdi da su na nekoj fotKci ili, diivno bi bilo fotkama, svi uslovi za to ispunjeni, izvlacenje za savrsenog djuvegiju moze da pocne.

Nisam nista kupovala - tihujem u toj oblasti...

 

IceCold, 15god

Nemam ja nista sa tim gresnicama ni njihovim slikama.

To sve Alex... ja samo kopiram i plagijatorisem.

A sve mora javno zbog rejtinga. Zaboga, mislila sam da si to vec shvatila.

Hatidza, 15god

a gde mogu da se nadju ostalih 1013 grehova...............ja bih da ih pogledam......kazu upoznaj grehove Srba da bi ih vise voleo...........hihihihi.....

IceCold, 15god

Cislejev greh za ispovediti, pokusaj romanticnog izrazavanja.

"mirise lipa kao da je neko sampon od breze prosuo"

Uz pomoc prijatelja? ))

 

IceCold, 15god

Hm, pa ne bas AKP.

Meni se ipak ovo vrzma po glavi...

Alexander the great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the great
Became a God mongst mortal men
...

La enerhia in 334 B.C

zena_, 15god

@ 5:00 AM ne znam nista reci drugo sem ") "

(ne prepoznajem gresnike iz drugog reda)

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.