IceCold - Blogovi

Ice, Ice, ne skreći sa staze...


 

Adrenalinskom džanikiju je svođenje računa u posnoj godini dosta mučan posao. Naročito je neugodno kada shvatiš da su sve te nezaslužene pobede zapravo pobede u kretanju po inerciji, bez napora i izazova. Medalje kao zakrpe naprslog ega. Jurenje za sopstvenim repom.
Tad, kada za trenutak skineš pink naočare, širom otvoriš oči i dobro pogledaš ljude slične sebi zarobljene u staklenim kutijama dobro uređenog logora srpskog wannabe kapitalizma, shvatiš da je svo to decembasko napaljivanje na ideju, vrcanje highachieaver strategija i lobiranje za kvalitetan review samo pacovska trka za nešto veći novogodišnji bonus.

I zgadi ti se. Zgadi ti se licemerje kao životni stav. Nedostatak samopoštovanja. Epidemija ljudske nesposobnosti da jasno i glasno, bez verbalnog prenemaganja i pakovanja ličnih ambicija u formu New Year's goals odredi svoje mesto u poslovnom okruženju. Padaš u napast da kupiš džak klovnovskih noseva i natakneš po jedan svakom ko te pita koji ćeš cilj staviti u svoj ovogodišnji review.
Recikliraću plastiku i limenke, trudiću se da ne dovodim u iskušenje saobraćajnu policiju fleksibilnog morala i moliti se da budem sva intelektualna i šarmantna, a da se pritom ne uzoholim. Eto, to ću! Hihihihi, samo to? Ne znam, videću, ako nije neprikladno staviću i da mi temperatura u krevetu nikad ne bude manja od tri’esosamsapet.
Jao, luda si ! Hm... jesam.

Pošto mi je baš u trenutku kad je u mozgu bljesnula neka sjajna životna istina misaoni tok prekinuo ritam pesme „sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok...“, nema više smisla pokušavati da ovo postane jedan ozbiljan post lišen gluposti i prenemaganja.

 

Dakle, vreme je da napišem Leptirić Šarenić za Zoki tržište, sa novogodišnjim ciljevima i obećanjima. Ukoliko Deda Mraz svraća na blogove, odmah da mu kažem da se ove godine od njega ničemu ne nadam. Sama sebi sam u njegovo ime pazarila Coco Mademoiselle te moj odžak može slobodno da preskoči bez griže savesti. Ako baš insistira, može trošak da mi refundira kao dodatak na gorepomenutom pacovskom bonusu.

A sad, New Year's goals:

 

  • Nikada više neću sebi dozvoliti da zanemarim Hatu, niti da bilo koga volim više od nje. Redovno ću praviti Gambijce po njenom receptu, i svakom ko ih proba pričati o njenom liku i delu, pa taman me čudno gledali i za ludu smatrali.
  • Trudiću se da ne maltretiram gipsy i da joj dozvolim da svoje legitimno pravo na štrajk upražnjava bez pritiska, pretnji i uznemiravanja. Iskreno i blagonaklno, bez pakosti i nekonstruktivnih kritika podržaću njenu novu rediteljsku karijeru.
  • Prestaću da se platonski zaljubljujem u jednog poluuspešnog slikara hiperrealistu i da smaram Kraljicu Srce susretima sa istim. Iz dva razloga. Prvi je taj što se ona redovno iz moje priče najtragičnije zaljubi u nesrećnika, a drugi što mi tako sluđena daje bizarne savete tipa „a zašto ti kao slučajno ne padneš u nesvest kad ga vidis?“
  • Izbegavaću da ničim izazvana upadam u loby lude_mame, i da njene saigrače nazivam magarcima od kojih treba napraviti kobasice.
  • Cisileju neću pretiti smrću kada mi izmišlja skaradne nadimke, ogovara moje šerpe, potcenjuje kulinarske i kockarske sposobnosti, nahuškava miljkovićku protiv mene, ignoriše moju gadljivost hvaleći specijalitete od sušenog medveđeg mesa i navija za Partizan. (Kad bolje razmislim, taj nije ni zaslužio da živi).
  • AKP neću ništa da obećavam. Njoj je sve jasno. K’o dan !
  • Pošto se klin klinom izbija, svoju zavisnost od neta lečiću tako što ću i dalje blogovati dok mi prsti ne utrnu gde god vidim tekstbox, zasaditi se i tamo gde još ne stigoh, na My Space, Facebook, Live, Tweeter (ima li još koja pošast?), sve prozore pootvarati i kuckati do apsurda dok se potpuno ne izlečim.

 


A onda ću, kao i svi nevoljnici kojima su svrake mozak popile otići pravo kod Tee i verbe u Barandu. Tamo ću da budem molerski pomoćnik. Farbaću rode u ljubičasto.

 

 

I dušu ću svoju da odmorim.

 

cisilej, 14god

Надимак није био скарадан,сасвим ти пристаје...Инквизиторка. Не знам што шерпе спомињеш у множини,познато је да имаш једну шерпу ( и бројем 1) и да је држиш у регалу,поред слике Игњација Лојоле. Твоје кулинарске специјалитете сам вазда хвалио ( омлет на 101 начин). Краљичине и твоје коцкарске вјештине сам само упоредио са пливањем Чабе Силађија ( никад да се пласира у 2. круг,али и то се прексиноћ окренуло,узе човјек медаљу,а ви и даље исто).Миљковићку си сама узнемирила,препала се твог португалског. Што се тиче међеђег меса,јавља ми се да те баш занима укус истог,али нећеш јавно да признаш. НУСКНВП.

IceCold, 14god

Vidiš da sve lažeš! Otkud meni regal?

A omlet jedem samo kad igram yaya sa tobom i sa Chabom.

gipsy, 14god

Trudiću se da ne maltretiram gipsy i da joj dozvolim da svoje legitimno pravo na štrajk upražnjava bez pritiska, pretnji i uznemiravanja.
ook Antiqua">Jedno pise drugo radi...

Твоје кулинарске специјалитете сам вазда хвалио ( омлет на 101 начин).
[FONT=Book Antiqua][COLOR=Magenta]Ne moras Cisi vise da je hvalis... resile smo problem kuvanja...

lue">VIDI 14. KOMENTAR

ook Antiqua">p.s. jos me nije naucila da uramim... a i ako mi link ne radi necu znati ni da obrisem
[/FONT][/COLOR]

cisilej, 14god

IceCold;bt280

Vidiš da sve lažeš! Otkud meni regal?

A omlet jedem samo kad igram yaya sa tobom i sa Chabom.
А ја регал рекао фигуративно. Или можда имеш онај блиједо-зелени креденац са сликом ђеда из војничких дана?
П.С. А везано за први дио блога, кад ти све досади има онај бизнис у Швајцарској.....оглас је увијек отворен. Нема стаклено-челично-бетонских кутија, само поглед на Алпе.

Tea_bg, 14god

Trudiću se da ne maltretiram gipsy i da joj dozvolim da svoje legitimno pravo na štrajk upražnjava bez pritiska, pretnji i uznemiravanja.

lack">Koristis neke reci cije znacenje mi bas nije jasno. Sta je to strajk? lack">Pa jos legitiman? lack">Reci: pritisak, pretnja i uznemiravanje bi bile sasvim shvatljive da nisi uz njih dodala recicu "bez". lack">ELem, da je tvoja formulacija bila: " Vrsicu pritisak, uznemiravanje i pretnju", imala bi moju potpunu podrsku!

A onda ću, kao i svi nevoljnici kojima su svrake mozak popile otići pravo kod Tee i verbe u Barandu. Tamo ću da budem molerski pomoćnik. Farbaću rode u ljubičasto.

lack">Znas koji je najkraci put do Barande? Ides samo pravo, pravo, pravo... pa onda malo skrenes U svakom slucaju, moleri su nam uvek dobro dosli, jos samo da nadjemo i neku rodu

http://i46.tinypic.com/r1y4k8.jpg

casual way, 14god

Iako nisam na spisku goals-a,neko ne znam dal da zavidim onima koji jesu,mada citajuci dalje,skacem od srece te nisam u istom "dzaku",ne zbog samog sadrzaja pomenutog vec zbog nacina u koji su smesteni,isti
sva sreca te ce uskoro i ponoc i Nova Godine, pa ce sve da bude drugacije (samo ne znam od kada potice ta obmana i od koga) rado bih mu ja bila Deda Mraz i licno urucila poklon.

onda ću, kao i svi nevoljnici kojima su svrake mozak popile otići pravo kod Tee i verbe u Barandu. Tamo ću da budem molerski pomoćnik. Farbaću rode u ljubičasto.posto sam imala susret sa svrakama, ja se doborovoljno javljam da pomazem oko pranja shajbni

miljkovic(z), 14god

Hejjj Cirilkooooo OSTAVI me na MIRUUU...sta vi pricajte o meni nije lakooo.
Ja znam da ti mene volis ali necu da izdajem tvoja Ice Crema hihihihi... salim seeee
Ako ti meni izdajes zvacu ti od moje magare kao Icecream zove njoj drug hahaahahah

cisilej, 14god

miljkovic(z);bt290

Hejjj Cirilkooooo OSTAVI me na MIRUUU...sta vi pricajte o meni nije lakooo.
Ja znam da ti mene volis ali necu da izdajem tvoja Ice Crema hihihihi... salim seeee
Ako ti meni izdajes zvacu ti od moje magare kao Icecream zove njoj drug hahaahahah
ма миљко...мнооого волим твој српски

miljkovic(z), 14god

Ciriilkoo baaa
Šta hočeš da kažeš ...ne zezaj mi srpsku i žnaš ti da pokusavam pričati bolje da vaš razumete hahahahaah

IceCold, 14god

@gipsy, to od Nove godine neću da te proganjam. Do tada vrebam iza svakog ćoška.


@Cirilko, ja skroz zaboravila za tu našu odluku da menjamo karijeru. Koliko se sećam to čobanovanje po Alpima je tvoj lični trip, i ne znam kako si me u taj angažman uvukao. Počeo sa šerpama pa udario po dedi. Lepo bogami.


@Tea, ne kompromituj mi taktiku pripitomljavanja Leptirića. A put za Barandu znam. Sve to tamo moja ledina.


@casual, moš’ samo da pereš četke. Nama početnicima nikada ne bi poverili tako važan posao kao što je pranje šajbli.


@miljkovićka, mene već smorilo da ti na svim poznatim jezicima objašnjavam ko je tu čiji. Izdaji se slobodno do mile volje i pazi na to sa nadimcima jer mene moj “magarac” zove “kozo”. Upravo večeras me počastio komplimetnom “au kozo, što si omatorila od kad sam te zadnji put video”. Nije lako.


@Cirilko, ne nasedaj na njene provokacije. Hoće da nas zavadi (pa da vlada). BTW, kako nas zapadnu uvek ove što su srpski učile na vicevima o Muji i Hasi?

miljkovic(z), 14god

Code:
1

[CODE]@miljkovićka, mene već smorilo da ti na svim poznatim jezicima objašnjavam ko je tu čiji. Izdaji se slobodno do mile volje i pazi na to sa nadimcima jer mene moj “magarac” zove “kozo”. Upravo večeras me počastio komplimetnom “au kozo, što si omatorila od kad sam te zadnji put video”. Nije lako.


[/CODE]

hahhahahaahah IceCream smesno si napisala kako tvoj magare tebe zoves hahahahaahah

IceCold, 14god

Cicilej: твоје коцкарске вјештине сам само упоредио са пливањем Чабе Силађија

lack">Sumanuti čovek je juče poslao telegram- čestitku Chabi. Pa ti sad vidi jesam li ja najluđa u familiji.

cisilej, 14god

IceCold;bt295


Sumanuti čovek je juče poslao telegram- čestitku Chabi. Pa ti sad vidi jesam li ja najluđa u familiji.
Хахахаха,свака му част !!!! Још ће бити да си ти зрно разума у фамилији.

gipsy, 14god

ook Antiqua">Evo ti film, Ajs :***

(obratite paznju na Ajsinu serpu u filmu)

Hatidza, 14god

urple">mrzim kad sam ja na drugu tacku..................i da ne nabrajam sto jos mrzim

IceCold, 14god

@gipsy, ja retko ostanem bez teksta... :**

@Tidžo, ispravila sam grešku. Sad si na svom mestu.
Što se Gambijaca tiče, imaju ozbiljnu manu. Kratak im rok opstanka.

http://img97.imageshack.us/img97/7915/gambijci.jpg

luda_mama, 14god

Jujujuju...ala ova Ice izmislja... "nicim izazvana" - .... provaljena si totalno - drage osobe nazivas slatkim imenima kao sto je "magare" ... Udjes samo da kazes da nas sve volis (doduse, na svoj nacin) :o))) . Prema tome - NE VAZI SE !! Nista se ne vazi od svih tvojih New Year's goals....

Tea_bg, 14god

Ja mislila ona ozbiljno strajkuje, a ona se bavi rezijom

IceCold, 14god

@mamaC, nemoj da mi urušavaš reputaciju namćora i baksuza. Ne volEm nikog lutko, takva mi je narav !

@Tea… psssst. Ja se samo smeškam i pravim se da ne primećujem da im je projekat “Štrajk” propao kao Atlantida.

@Kraljice Srce, ovo ću pitati samo jednom (ponovo)!
Aj’ što se raskomoćuješ, ali što uporno odgovaraš na komentare na mom blogu?

miljkovic(z), 14god

hahahahahahah Hvala ti Kraljaaaa gospodjoooo ljubbb
Nije lako Cirilkooo ostavi meni na Miruuuuu hahahahahaa

IceCold, 14god

Što si navalila na tu Miru kao mutav na telefon?

:no_clue:

miljkovic(z), 14god

Pa ice cream nisam rekla tebi ne brini,trenutno ti nisi pala na berba usiju kod cirilko hahahahaa

Hatidza, 14god

arkOrchid">samo se vi raskomotite...............

miljkovic(z), 14god

opet Kralja mene brani hohohohohlayboy:

gipsy, 14god

ook Antiqua">Pogresno je shvatati onako kako hoces. Treba shvatiti onako kako JESTE.
A sto se vremena tice... bolje ikad nego nikad.

IceCold, 14god

Vidim da je društvo spamera/komentatora dobilo pojačanje.
Lošeg si se društva uhvatio Spiderboy.


gipsy, 14god

Vidim da je društvo spamera/komentatora dobilo pojačanje.
Lošeg si se društva uhvatio Spiderboy.

ook Antiqua">Jooooj sto je volim kad nas ne stedi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.