IceCold - Blogovi

Reditelju, reditelju... mr'sh u ....!


Vređaju nam logiku, smatraju nas budalama.


   Plivamo u  moru besmislenih reklama tipa "Plazma, ne pušta te da odrasteš", "To nisam ja, to je moja Schauma","Da vaše belo bude zaista belo" i "Udeš, izadeš, i gotovo".


   Svakodnevno nas bombarduju savetima i informacijama o tome kako da nam zubi budu čisti, koža oko očiju zategnuta a WC šolja sterilna. Teraju nas da uživo pratimo prenos napasanja virtuelnih krava koje daju čokoladno mleko i rad mrmota koji zavijaju čokoladu u foliju.


   Ubedili su nas da Coca- Colu pravi Deda Mraz lično, da su u zašećereni otrov iscedili celu voćnu dolinu, i da nam za postpejd usluge mobilne telefonije nece uzeti litar krvi i jedan bubreg.


   Uveravaju nas da nam dete neće zaspati ako ga ne izmasiramo uljem od lavande, da će nas porodica prezirati ako im nedeljom ne napravimo bar deset poslastica iz instant "C" linije,  i da cemo cureti kao protočni bojler ako ne koristimo njihove proizvode dok u "onim danima" letimo paraglajderom.


   Uče nam decu da njuškaju jedno drugo, po kvalitetu omekšivaca cene koga mama više voli i ruše nam mitove snimajuci Seku Sabljic kako urla po samoposlugama.


   I sve im praštamo. Zapakuju svoje atake na našu logiku veštom rukom režisera, pa nam u svojim marifetlucima ispadnu cak i zanimljivi.


   A onda urade nešto nedopustivo i ti shvatiš da uopšte nemaju granice. Moral je postao rastegljiva kategorija, a civilizovana komunikacija se prevodi na jezik cifara. Onih... profitnih. Tad režiseru opsuješ mater pedofilsku i poželiš mu srecan put na robiju.

 

 

 

katastrofa, 16god

{#emotions_dlg.laugh}{#emotions_dlg.laugh}{#emotions_dlg.laugh}

svaka cast!!! cista 10!!!

{#emotions_dlg.thumbup}

IceCold, 16god

@kat'ce sine (radovan III), omasila sam temu izgleda. Ovde mora u blogu da se spomene zoki. Pa da nadoknadim, zoki, zoki, zoki, zoki, zoki, ....zoki.com... do yaya.

@PG333, jeste li vi neka kaznena ekspedicija pa i po blogovima nastupate u duetu?

IceCold, 16god

@mo, sve je to u redu, i ciljevi i sredstva i napredak, ali ovaj se malo zaneo u režiranju.

@Tozo, "jaganjaC", hahahahaha.

@PG333, vas gospodo već ima 333-oje (minimum), ja bih vam samo bila nepotrebna opozicija. A i nisam materijal za sporazume o pridruzivanju, zadruge i ostala narodna veselja.

@blondie, @tri praseta, hvala.

@popadijo, ceo mi je auto zelen, kao da je bio na Marakani u sred kosidbe. Mani "šajblu", vadi travu iz felni.

soulless, 16god

..da cika Velja bonu...

Astra, 16god

E neka si im rekla, brawo!{#emotions_dlg.clap}

IceCold, 16god

Ne brisem komentare. Verovatno nisi primetila da ima dve strane komentara. Vrati se na prvu.

Ima li vas kol'ko u tom klubu? Da se ne radujem prerano.

{#emotions_dlg.bowl}

IceCold, 16god

@soulless, oplakah ovaj video ))))))))

@Astra, ima i kod tebe {#emotions_dlg.clap} materijala

@Matej, jednom sam narucila neko cudo iz tog Top Shopa. Bio je neki mini blender sa fantastichnim dodacima. Hipnotisali su me debeli kuvar i tetka sa ogromnim ustima koji su ga reklamirali. Ocharano sam tipkala narudzbu dok su njih dvoje mleli beton (u tom blednerdchicu). Pravio je nesnosnu buku, i nozevi su mu popucali dok sam mlela jagode. Kad sam zvala da pitam za reklamaciju pitali su me da nisu sluchajno bile smrznute. Rekoh im da nisu, da sam mlela plastichne. I odlozila sam ga tamo gde mu je mesto. Pravo u smece.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.