quietly - Blogovi

Sezona lova


Tihana se probudila. Jedva. Nije celu noć mogla da spava. Zanima vas zašto? Ok. Onda ću vam reći. Samo nemoj posle bude ovo – ono, sami ste to tražili.

Elem, počela je sezona lova. I dok se mačori bore nemilosrdno za vlast nad svojom teritorijom, mačke razmišljaju koja će od njih biti veća mačka u momentu dok glasno izgovara MJAAAAAUUU mačoru koji bez imalo stila nasrće na nju. E, sad ne bih ja ni razmišljala na tu temu da se čitava drama nije odvijala pod mojim prozorom. Iskreno, imala sam sinoć zločeste misli. Htela sam da odem u dvorište, pustim mog Benija s’ lanca, da rastera dosade i gotova stvar. Onda sam se u momentu predomislila i odlučila da uzmem skočicu lopticu pa da ih ja gadjam. Manje je bolno od kamena. Pitate se kako ja, koja obožavam životinje pomišljam na takvo delo ? Zar da spavam kao sav normalan svet nije dovoljan razlog? I…polakice izadjem iz kuće, prikradem se grupi dokonih mačaka i zviiiizzzzzzzz. Zafijučim ti ja onu lopticu o zid, ona se odbije u beton i pravac mene u čelo !!! Mačke su pobegle svega par metara a ja sam ne znam zašto čula njihov podsmeh. Vrati se Tihana u krevet i broji ovce. Ako neka fali, znaš gde su zalutale. Ili u politiku, ili u grand. I tako, zaspah nekako savladana umorom. To što mi je jutros pokipela kafa, i što sam obula jednu roze i jednu crvenu čarapu je totaaaalno nebitna stvar. Bitno da se ja sada smeškam i osmišljam plan za večeras.

Skroz je nebitno da li je ovaj blog dobar kao onaj prošli. Nije ni meni svaki dan rođendan. E tako, odoh da spremim prženice za doručak.

 

Edited by quietly, 2014-02-13 12:43:18

mikolas, 10god

Sve, sve, al' da ne bi' ovog "Elem", ne bi znao da sam na Zokiju .

tri_praseta, 10god

L&M

quietly, 10god

Jok! LD pink slim. Hvala.

tri_praseta, 10god

so gey

tri_praseta, 10god

e teshto, shto te loptitza pichnula u chontaru, kad dirash machke dok wode ljubaw umesto da si lepo legla i brojala machke (ili orgazme), zaspala bi 100 posto

Voljena, 10god

Uze mi rjec iz usta

tri_praseta, 10god

quietly, 10god

Vas dvoje, ne skačite mi po živcima. Tanki su.

tri_praseta, 10god

nisu bitni zhiwtzi, bitno je da si ti deMbelitzaaaaaaa mljaaaaaaatz

quietly, 10god

pasence moje bebelooooo....mmmmljacccc

3MaljenA0, 10god

nisam zli ali tako ti i treba  bravo za mace 1:0  a i bas me zanima kako ce veceras da te zeznu 

quietly, 10god

Samo se ti smej, nevaljalice jedna. Praćku imam za večeras. lalalala

3MaljenA0, 10god

znaci nije ti dovoljno bila loptica u glavu sad si resila da se kaznis kamenom 

quietly, 10god

hahaha

quietly, 10god

Tihana je sinoć mirno jer je u dvorište pustila dotične mačke su izgledale baš ovako .

queequeg, 10god

Cuj dokone. Macke nisu bile dokone. Uopste. Ti si bila dokona

 

slika, 10god

quietly, 10god

Sve je spremno za večeras. Jedva čekam da dođu.

slika, 10god

ostaviih breee

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.