IceCold - Blogovi

Срећан рођендан Цисилеј, смајли




Тако то састависмо моја Краља и ја на овај дан прошле године.
Над техничким манама овог филма крстили су се сви који су се икад бавили видеосклепавањем.

Ја га нешто погледах ових дана, па се озбиљно замислила.
Једном ми неко рече да му се не допада један филм који је погледао. На питање зашто, рекао је “а не знам, ликови не напредују”. Видим да ни овај наш лик није напредовао од прошле године. Па све мислим, можда није до њега, можда је због неафирмативног филма.

Још га исте бриге муче. Како стићи до Лиге шампиона, зашто је усамљен у промовисању ћириличног писма, како се одбранити од караконџула, како уловити медведа, зашто је Рубикова коцка несавладива, и где пронаћи најбољу ракију.
Исти су му и снови и планови за будућност. Вечито нереални. Да га алпски фармери ангажују за чобанина и да му колегиница у том бизнису буде Серена Вилијамс, да му у фрижидеру осване цео медвеђи пршут, да виљамовка добро роди па срећно у флаши заврши, и да у шпорет инсталира Зоки билијар да му више не загорева све што кува.

Зато решисмо да окренемо лист !

Ове године је за рођендански видео ангажована најбоља Редитељка на овим просторима, док су јој чланови Распуштене банде, Хедон продакшна и Шаренића свесрдно одмагали. По обичају. Да је полуду.

Па сад рачунам, Слављеник би са новим филмом могао да престане да инсистира на својим чудним жељама и плановима, јер коначно их ваљано забележисмо за будућа покољења.

И ето, ма колико се сурово шалили једни са другима, велико ми је задовољство што сад, док свиће прво јануарско јутро, могу да му име свих нас који га искрено волимо због његовог ведрог духа, оштрог ума и благе нарави пожелим све најбоље за рођендан и да још много година у здрављу, срећи и љубави слави са онима који му живот значе.


Срећан рођендан Циле !

gipsy, 13god

ook Antiqua">Srecan rodjendan Cile, smajli

http://joannabromley.mosaicglobe.com/gallery/13263/mid/Happy_Birthday_Butterflies.jpg

miljkovic(z), 13god

%3Cimg%20src="] http://www.recadodeorkut.com/032/179.gif

Alooo Cirilkooo...Srecan ti Rodjendan,da ti budes ziv i zdrav i puno srece...
Veliki Pozdrav prijatelj!
Probaj da prevodi ovo haha

Sehel, 13god

Heh, pa pored Nove godine, zelim ti i srecan rodjendan

(da li si dobio dva poklona ili samo jedan?

Tea_bg, 13god

Srecan rodjendan sampinjonu nas

http://i266.photobucket.com/albums/ii262/leederbottoms/happybirthdayglitter.gif

ps. Ajsice, sad znas ko ga tako zove

TTajanstvena, 13god

cirilko srecan ti rodjos!!!

od srca zelim ti da ostvaris sve snove i mastanja smajli

cisilej, 13god

И тАКО....шта да кажем...баш стем изненадили пријатнио,ал башш-...Ево сам дошао са рођемнданског славља са братоом и другом...мало јесам попио,али не толико да вам не кажем да сте ме баш дирнули. Мени јесте малер да ми се потрегфио рођшендан на Нову годину па сви славе,ал ибар ове јубиларне посебно памтим. Извините на овим грешкама куцачкикјм,мрзи ме да преправљњам,так оје како је. А стварно вам хвала на честиткама,кад погледам овај видео,будем бар мало поносам да ми од срца честитају људи кој честито и не знам бар у реалу.
@Ајси....т и к'о идејни творац...ће те пустм понеку партиј у ренију збвог овога. П8уастио бих те и у билијару,ал је то просто немогуће,једино да угасим монитор па да играмо билијар,можда би ме добила. Много ти хвала на овим честиткама а и мало ми је жао што не знам да пишем као ти па да ти кажем колико ми је драго што си ово овако финмо срчила
@Теа ... итеби као редитељу такође мноооого хвала на честиткама и да ти кажем да ми је много драго што те знам бар овако и што имаим прилику да с тобом прозборим с времена на вријеме којкју паметну ријеч,а тек што имам част да причам са оваквим редитељо,м, то је тек посебннма прича.
@ Миљко...хвала и теби мнооого,а посебни ма мадимку ћирилко
@ Сехелице...сретна и теби НГ,нарабно по обичају један поклон ))
@ Џиспика...хвала и теби обер-шефице....сретна и теби НГ и да те слуша тзај твој обер-ибер-мајстор-шеф,. Ако не буде слушао јави нам па ћемо га ми увести у ред.!
@ ТТ,...хвала и теби. Све најбоње и теби,аи желик ти поред свега да мбар дједном са неким добијш у јајим :ППП
одох да спавам,лаку ноћ

IceCold, 13god

: )))
U vezi sa poslednjim komentarom...
Lepo gipsy konstatovala, dobismo Officer Crabtree-a na Zokiju.

http://img841.imageshack.us/img841/3159/officercrabtree.jpg

tri_praseta, 13god

sretjan rodjendan i nowa godina tzis kiss i smajli...i da nam partizan o5 udje u ligu shamipona i da nam rakija i dalje bistri um, chisti krw i snazhi karakter....swe najbolje od prasitja pozzdraw

cisilej, 13god

Хвала Праситји....да си жив и здрав и да ти је сретна Нова година!!!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.