IceCold - Blogovi

Apel za pomoc !


   Sinoc u 19:27 Tanjug je preneo izjavu ministra spoljnih poslova Crne Gore Milana Roćena da je njegova vlada odlučila da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije i da sa Prištinom uspostavi pune diplomatske odnose.
   Vlada s premijerom Milom Ðukanovićem na čelu je jednoglasnu odluku donela samo dan nakon što je Generalna skupština UN izglasala predlog Srbije da se jednostrano proglašena nezavisnost Kosova i Metohije stavlja u nadležnost Medunarodnog suda pravde u Hagu.


   Na pitanja smem li ovde o politici dobijam kisle osmehe.
   Smem li onda o seksu, pitam.
   Smeš, to smeš, naravno, napisa mi moderatorka sa olakšanjem.


   Ko se nada da ce posle ove erotske priče mirno da zaspi može odmah da napusti objekat. Jer, ovo je malo perverznija priča. Hard core.


   Veza o kojoj želim da vam pričam je homoseksualna, a obe akterke su ženskog pola, i nekako biva nelogično da uvek jedna strana jebe, a druga bude jebena. Stoji činjenica da je ova večito pasivna strana fizicki jača, ali je pažljivom analizom utvrđeno i da je debelo retardirana što celoj priči daje dirljiv ton.

   Iako mentalno inferiorna, ona svojoj aktivnoj ljubavnici čuva decu, školuje unučiće, leči joj familiju, i priča o njoj kao o najrođenijoj. Ponegde u svojoj gluposti lupeta i da su sestre. Kad potegne koju (a sklona je tome) popuno nerazumno tvrdi da su braća. Aktivna za to vreme ugovara poslove, gledajući da unovči svoju pasivnu ludu dok još može da stoji na nogama, nudeći po selu da je za sitne pare jebe ko stigne.

   Pasivna joj povremeno uzvrati na uvrede i poniženja rečenicom "ako to još jednom uradiš, smatraću da si mi zabila nož u leđa". Aktivna se na tu pretnju iskida od smeha, i zabije joj nešto drugo, ali bez meraka, tek da se selo raduje.


   Sad, nisam pametna. Ovo sex nije jer ni jedna strana ne uživa. Sem voajera. Znači, sex za publiku. Jadno.


   Silovanje nije, jer je tu neohodan faktor iznenađenja, a pasivna dobro zna čemu može da se nada. Odavno se ne iznenađuje.


   Zato reših da pitam za savet braću i sestre Vasojeviće, Bratonožice, Bjelopavliće, Pipere i ostale po mudrosti čuvene, šta možemo da uradimo da ovu zajedničku sramotu prekinemo.
   Mi dobronamerni odavde savetovasmo glupaču da napusti svoju nezahvalnu ljubavnicu, da joj vrati razmaženu decu, bolesne roditelje i bahatu braću i krene sama i slobodna pa kako joj bude. Jadnica nam reče: "Pustila bih ja nju, ali neće ona mene".


Ja ispričah, a ko može neka joj pomogne.

soulless, 16god

Sestre, nisu od uvek tako zivele. Sin sam ove koju nazivas pasivnom. Dokle god u toj aktivnoj postoji gen Serdara Janka, dotle ce  postojati i nada da ce se ta maligna bolest koja je zahvatila njeno telo, jednom nestati. I najlakse i najteze je odreci se svoga. A kako da se pasivna odrekne aktivne kad svakodnevno slusa plac dece svoje sestre zbog zle sudbine koja je zadesila njihovu majku.

verba, 16god

sjajno! procitano sa uzivanjem! {#emotions_dlg.001_smile}

soulless, 16god

Blago onom za koga je ovo politika

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.