IceCold - Blogovi

Vidiš, vredelo je


 

“Ne…nisam slabic, nisam kukavica …ne bezim od sukoba iz straha ili zato sto nemam dovoljno argumenata…jednostavno ne volim da se sukobljavam sa onima koji moju toleranciju svesno tumace kao naivnost iz svojih nekih razloga. Ulaziti u sukob i neku polemiku sa takvima smatram gubljenjem vremena i trosenjem pozitivne energije na nesto sto nije vredno truda.”
ZANIMLJIVA

“Nemaš više vremena za mozganje o kafi. Naglim pokretom se okrećeš ka njoj i sledećeg momenta braon boja ti se razliva po pidžami. Ma jebeš i kafu i semantičke generalizacije! Imaš ti pametnijeg posla u životu! Na primer da ne razmišljaš o sebi. I odlaziš u još jedan braon dan....”
lack">DA NA TAKVIMA SVET POČIVA

“Zlostavljala sam hranu u tanjiru cekajuci da neko prekine tisinu koja je vec pocinjala da biva neprijatna, ali sam cvrsto resila da to necu biti ja...zrno graska je bezalo u krug a meni su pali na pamet blokeri i zeleni pioni u yayima...bolje da sam rolala kockicu veceras....mozda i stignem...zulja me leva cipela....PDV....sta bi bilo kada bih sada podrignula ko prase?....zasto u svakoj kafani ne sluze 0,5 vodku, nego 0,3?....grasak je poceo da bezi po stolu....nisam platila struju...sta cu sutra za rucak?...sex...PDV...dacu otkaz...moram da sredim terasu..qq-kada cu da perem prozore?.....registrovala sam pokret sa leve strane – odlaganje pribora za jelo... “
lack">NEOBIČNO DRAGA

“Bog blagoslovio internet, čovek se oseća tako moćno za tastaturom svog računara!”
lack">OŠTAR NOŽ

“Odlutala je u mislim i dalje stiskajući onaj papirić u dlanu. Bio je izgužvan, a sada i mokar, ali slova su se jasno videla. Nije mogla da razume oca kada joj je davao taj papirić pre nedelju dana, dok ga pratila u starački dom. Sat, kakav sat, zalagaonica, gde....? Zašto? On je samo ponavljao da uzme papir i da nađe sat. U tim mislima ju je prekinuo čovek. "Možemo sada da krenemo, " rekao joj je.”
lack">ASTERION

“Ali zašto Srbija nije spremna za nešto što nije eventualno, već očigledno, za nešto o čemu ne možemo govoriti u futuru, jer se već desilo? Zašto Srbija ne obraća pažnju na ljude koji bosih nogu šetaju ulicama, na majke sa decom koje nemaju sredstava da ih izdržavaju?! Evo zašto! Zato što je svinjski grip važniji od svega toga. Ali pazite - govorimo o svinjskom gripu koji se nije pojavio u Srbiji. Valjda će nas i on zaobići, kao što nas zaobilazi i sve ostalo što se dešava u svetu.”
lack">FENOMEN(alan) MALI

“Klonite se onih koji pokusavaju direktno da uticu na to kakvu cete sliku o njima stvoriti. Kad procitate da neko napise "ja sam bio ili ja imam ili imao sam, ali necu da se hvalim preko Interneta"... folirant, pa vec se pohvalio i pokusao da utice na vasu vizuelizaciju svoga lika.
lack">Mogao bih tako da navodim nebrojeno primera i podelim sa vama moje ogromno iskustvo. Ali necu. To pre svega nije kolegijalno prema onima koji kao ja ulazu dosta truda u svoje "doterane" virtuelne likove. Takodje, svako treba da stekne svoje iskustvo, da plati svoju skolu. Srecni su oni koji ne ponavljaju greske.”
NAJSTVARNIJI IZMIŠLJEN LIK

“Ma sta mi je,zasto naviru sve te zajednicke slike kada te ne volim, kada te prezirem? Boze, kljuc...pa on jos ima kljuc od stana. Ne, pricinjava mi se....nemoguce...to je samo zelja...... ili nije...
lack">"Hteo sam samo da ti kazem da sam video cipele za male zabice"... “
ŽABICA

“I zaista je neverovatna – infantilna, a opet zrelo se hvata u koštac sa životom, srećna, a opet često korača vlažnih trepavica, pozitivna, bez ikakvog „ali“ u rezimeu sreće. Ona je princeza na zrnu graška, devojčica koja spava sa medom, žena koja živi na oblaku od želja, Haklberi Fin mojim tom-sojerovskim idejama, prijatelj koji mekim sunđerom utehe upija moje suze (shvatate, ono „salivanje“ nije urodilo plodom, vračara je, biće, bila nedovoljno umešna), tornado koji ruši pred sobom sve prepreke kada voli.”
lack">ONA KOJA ZVONI ZELENO

“Boli zato sto je sve suprotno...
lack">jer ti
mozes samo da povredis
svakom recju
svakim korakom
svakim pozdravom
svakom slucajnoscu
...a uvek namerno... “
FABRIKA FINOG PORCELANA

lack">“Nego,jucher kod ljekara sretoh simpatiju nekadashnju...Odushevila se shto me je vidjela...Kazhe razvela se opet je tu u kraju....Njeni su umrli pa je sa djecom u stanu...Muzh negdje u Holandiji,ispija pivo,pushi travu i zabija nos u njedra polugolih konobarica...KAzhe-ej stari,svrati na kafu? Ja je prvo pitah,a zashto si ljekaru (sha znam da se osiguram prije kafe,jer mozhda je tu radi herpesa,sifilisa,sha ti ja znam chega vetj....danas su gadna vremena)”
lack">GLAS

lack">“Što smo mi gori od glupih germana? Da li Austrijanci kažu da pričaju austrijski? Ne. Kažu da pričaju nemačkim jezikom. Da li amerikanac, ili kanađanin, ili australijanac kažu da pričaju nekim svojim jezikom? Ne. Pričaju engleski. Naravno da u svakom jeziku postoji gomila dijalekata, pa i u nemačkom i u engleskom i imaju različite reči za isti pojam (primer: engleska - child, USA - kid) ali se oni lepo sporazumeju. Isto je i kod nas, imam ogomilu dijalekata i različitih izraza, ali pričamo istim jezikom. Ja dajem glavu ako neko opovrgne tvrdnju da se recimo Splićanin i neki tvrdi Zagorac bolje razumeju (iako pričaju "istim jezikom") nego recimo Splićanin i Beograđanin. Takođe i Beograđanin bolje razume Splićanina no nekog "tvrdog Vranjanca" …”
lack">KRALJ ZEMLJE UTOPIJE

lack">“Та Ваша пословна маштовитост са толиким мудро смишљеним трошковима је за сваку похвалу,посебно то што трошкове око отварања кредита наплаћујете одмах, у кешу,без фискалног рачуна, који би само доводио до гомилања непотребних папира, а оне трошкове око вођења рачуна узимате директно са текућег рачуна тако да ја не морам да мислим о томе…”
lack">ČOBAN SA ALPA

lack">“Ako se kao i u svakoj mojoj ljubavi ponovi da na kraju placem.. saznati cu koliko je jaka.. jer.. Suze jesu moj medij, moj vodic vodenjacki, moj gaigerov brojac, moj seizmografski aparat, mjerilo snage iluzije. Ljubavi.. jer ljubav je iluzija u svom nukleusu..”
lack">PRINCEZA NA ZRNU GRAŠKA

lack">“Ugledao je svoj lik u vodi i osmjehnuo se...opet razmišlja o njoj, sjeća se da mu je rekla da ima divan osmjeh...ponosnim ratnicima se tako nešto nikada nije govorilo, ali ona se nije ustručavala... Osjećao je da je ona i dalje pored njega, dok se laganim koracima vraćao nazad u selo... Stražar ga je zbunjeno gledao, nije primjetio kad je mladi ratnik izašao iz sela...”
lack">RATNIK

 

lack">“Previse mi se dogadjaja izmesalo, previse losih stvari. Osecam kako pocinjem da, sve vise i vise, zanemarujem stvari, ljude i dogadjaje oko sebe. Mislim da nemam vise zivaca za to sve…
To je jos jedna stvar koju sam izgubio tvojim odlaskom… Osobu koja zna da me smiri. Nisam jos upoznao nikoga ko to moze da uradi kao sto si ti mogao… Bio si jednistven, sto se dosta stvari tice, a po tome pogotovo… Siguran sam da jos uvek imas to u sebi. Siguran sam sto posto!”

lack">ČOVEK SLOŽEN OD REČI


lack">“Pred fajront ulaze dva tipa sa devojkom i traže gazdu. On dolazi, upoznaju se i sedaju u ugao. Odnosim piće, pokušavam da uhvatim deliće razgovara, ali suviše je glasno pa ne čujem. Gledam sa strane. Njih dvojica nesto objašnjavaju devojci, ona širi oči i počinje da plače. On vadi kovertu i daje jednom od njih. Počinjem da shvatam. Shvatila je da od lepog posla nema ništa i da bi dobila nazad pasoš mora da odradi novac koji je On dao za nju. U meni nešto već uveliko kuva.”
lack">TIH I JASAN

lack">Dovoljno za jednu pristojnu knjigu.
lack">Zvala bi se “Vidiš, vredelo je”.

lack">Toliko.
lack">O tome.
lack">Za sada.


lack">

lack">

gipsy, 14god

ook Antiqua">Pisala bi ti malo morgen da nije nas strajkaca Sve imam lue">roze na belo

ook Antiqua">[COLOR=Magenta]Sad bez sale... lepo je sto smo sve sacuvali i jos lepse sto si setila da spasis od zaborava.
Zao mi je sto sam proterala malog fenomenalnog navalivsi na njegovog tatu ko mutava na telefon...

p.s. moze sad jedan sa nama neozbiljnima? )


[/COLOR]

gipsy, 14god

ook Antiqua">Eh da... zaboravih da kazem... zao mi je sto su na My Zokiju neke blogove obrisali sami autori. Posebno mi je zao za onaj na onom mostu... pa sad bilo bi lepo da ga ponovo citamo (makar i ovde)

gipsy, 14god

KraljicaSrce;bt1659

Jeste... Vrijedilo je...

ook Antiqua">Uuuu al je unjanjavila.... znaci jos koliko danas leptiric u terapijske svrhe !
Cule ste za lue">"ono" ? Znam da jeste !

Olivera, 14god



Ovaj video nema veze sa nicim ali on je iz mog starog profila.

tri_praseta, 14god

gde sam ja owdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nema nishta od komentara dok ne naprawish neko dopunjeno izdanje sa nekim mojim blogom (mada missim da ih nemam na starom zokiju, swi su pobrisani)
pozdraw od prasitja ajsitze

luda_mama, 14god

Zasto si ti takva kokoska, pa umes da me raznezis svaki put?

Tea_bg, 14god

Ja nisam bila strajkac... al da mi fali? Fali mi mnogoooo

IceCold, 14god

@ gipsy

"p.s. moze sad jedan sa nama neozbiljnima?” Ne može. Šarenićima je rođendan 26.10.
Ako do tada opstanu, dobiće jedan.
Najlepši od svih.
Obećavam.
Eto razloga za život.

@KS
Ja nemam prava da se žalim zbog tih izbrisanih.
Dobijem jedan kad god poželim.
Kad mi prebrojavaš sijalice u lusteru,
Kad popločamo baštu koja više ne postoji,
Kad pričaš o izvinjenjima, kapitalizmu, ideologijama, Abu Hamzi, ocepljenju TX, Seki Aleksić…
Kad me neumereno provociraš za svetovno ponašanje gde mu mesto nije, za odsustvo kontrole cmakanja, za averziju prema čičkovima…
Kad me pustiš da se pravdam, a umireš od smeha dok se sve dublje ukopavam,
Kad lupetaš kako “bulje, oči razrogače” kad te vide, kako sumnjaš da te se plaše niski ljudi,
Kad zakukaš “o, živote, ode Clapton kod Brege na kafu, a meni ni pisma ni razglednice”,
Kad sve znaš, i kad za svakog imaš razumevanja “M. je sa Jazz-a otisla pravo u helikopter jer je dobila crnogorsku vizu samo na jedan dan” (tu se i ja prekrstih)
I sve to za pola sata!
I još naivno veruješ da ja sve ovo nikad neću izblogovati, he-he-heee
P. S. KraljicaSrce: libo nas ceuv

@gipsy, KS,
Molim vas da sa mog bloga ne linkujete na ovo-ono.
Malo sam alergična na “bolja žurka kod komšije” pojave.


@Oli
Ovaj video ima veze sa svačim. On mi je iz srca.




@ Prasline
“nema nishta od komentara dok ne naprawish neko dopunjeno izdanje sa nekim mojim blogom (mada missim da ih nemam na starom zokiju, swi su pobrisani)” Lako mi je sa tobom, sam pitaš, sam odgovaraš.
Ko ti kriv kad si lak na gumici!

@ luda_mama




@ Tea_bg
Kad spomenu štrajkačice... Najslađe su mi kad posle destruktivnih pohoda sednu na Oblak, zapale po jednu i zadovoljno konstatuju “Eto, upropastismo još jedan blog”.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.