IceCold - Blogovi

Srećan rođendan Tečice ! :)


 

On ima sto imena.
Kad god smisli nešto smešno on tako sebe nazove.
Tako i ja.
Čim mi se nešto učini dovoljno blesavo, ja ga u to prekrstim.
Čudno ili ne, redovno se odaziva.

A lepo smo se upoznali, iako smo se dugo znali po čuvenju.
Baš lepo.
Posle prve rečenice posvađali se na krv i nož.
Ja njemu da prestane da me pravi ludom, on meni da prestanem da ga zajebavam (čovek nema ni jednu pristojnu reč u svom rečniku).
Ja njemu da mi se gubi s' očiju, on meni da mu više i ne pada na pamet da se prikazuje tamo gde je sve po mom.
Onda je nestao bez traga. Na sat ipo.
Pa nastavio po starom.

Posle smo se svađali još mnogo puta. Uvek oko životnih i vrlo bitnih stvari od planetarne važnosti. Jednom čak i oko toga ko je dobio lepši blog od Hate. Ishod tog sukoba se još ne zna, jer moj postoji crno na belo, a on svoj dokazni materijal još nije dostavio.

Onda i oko plakara. Voli da sedne ispred tog plakara i da se kezi. I da tvrdi da je lepši od mog, koji je btw potpuno isti. Ne sme da ga otvori, jer postoji ozbiljna verovatnoća da bi ga odron kreativnog nereda spljoštio kao palačinku.

Jednom je bio u ozbiljnoj životnoj opasnosti. U nastupu privremenog ludila (to mu je bila olakšavajuća okolnost na suđenju) usudio se da se zameri krvoločnoj bandi Leptirića Šarenića (u sastavu Terminator, Rambo i Kulermaster) izvršivši verbalno meditacijski napad na polubožanstvo koje ovaj klan svetkuje. Svoju kaznu još uvek služi, i stoički podnosi redovno bičevanje ovim:

 

Sad bi neko pakostan mogao da kaže: „Zašto ova sakaluda napisa blog o tom mučeniku kad se vazda svađaju kao kočijaši na vašaru i sva je prilika da očima ne mogu da se gledaju?“

A eto, nije baš tako. Kad se s nekim „ćeraš“ dugo, na svim mogućim frontovima, onda ga pomalo i upoznaš. I bude ti milo kad shvatiš da imaš posla sa nekim ko tvrdoglavo brani svoj stav, ali to radi iskreno i pošteno, iz ličnog ubeđenja, a bez niskih udaraca, uvreda i kvarnih smicalica. Da nije zao i proračunat. Da ne ume da mrzi. Da je dobar. Dobar čovek. Hrabrost je danas ostati dobar, jer te odmah sa ludim pobratime i za neozbiljnog proglase. A on se ozbiljno potrudio da ostane neozbiljan, nestašan, širok i nasmejan. Kao dečak neki.
 

Ovaj blog su naručili za rođendanski poklon Sigiju stanovnici planete Ostrvo u Oblacima. Pošteno su platili. Ne odoleh, pa ga po običaju napravih da bude Ja-pa-Ja. Ako Oblačani odluče da me tuže, odmah da im kažem, nema ništa od toga. Vadiću se na slobodu štampe i pravo na umetničko izražavanje.

Sve najbolje Sigi

tri_praseta, 14god

eto da mi nisi jedna od omiljenih blogerki propustio bih zhurku u oblatzima
sretjan rodjendan zigi sigi kisss da putza neka si nam zhiw i zdraw josh 100 godina
pozzdraw od prasitja

gipsy, 14god

ook Antiqua">Narucili su i film... banda je to

ook Antiqua">Srecan rodjus Sigi :***

p.s. zasto obozavam youtube? zato sto mogu da biram naslovnu sliku P

Sigmund_Freud, 14god

Shta da vam ka`em osim jedno iskreno i veliko hvala, me je prijatno prijatno iznenadjen i odusevljen.
Tetkice: Da sto bi rek`o Matija Beckovic u ovom sloochaju ti Ceracemo se josh, a sto bi rek`o njegov brat chika Zarija, nash kutjni prijatelj, Cerali smo se, i ceracemo se josh TetkiTze predivno je, nisam ni sumnjao u tvoja slova, al` iskreno nisam ni ocekiv`o ovako nesto, tako da si me bash iznenadila na najlepshi moguci nachin, zato tebe Techa grliiiiiii jakooooooooooooooooooo))
Prasitji: Hwwww poono za tvoj rodjus sam slobodan pa ti cele noci pushtam Bajagu znamda njega volish, shanuo mi nek`
Gipsy: Negde tamo na brdovitom balkanu, u jednom stanu, zivi jedan skriveni talenat za rezhiju...)) Hwwww ti pooono predivno je, i zato tebi jedan veliki mlljmljmljmljlmjlmjlm.
Luda: SmoTo smoTana hwwwww pooono, castim te bowlingom
Evo jedna od mene za vas

Olivera, 14god

Slazem se, neke osobe se prihvatu kakve jesu.
" Live and let live"

luda_mama, 14god

Eee....zbog ovakvih stvari volem ovaj sajt!
Ledenicee Kod tebe se tako lepo vidi koga volis a koga ne Zapravo, svi leptirici su iskljucivi - ne postoji sivo...ili crno ili belo

DruGe...da si mi ziv i zdrav

gipsy, 14god

luda_mama;bt1351

Zapravo, svi leptirici su iskljucivi - ne postoji sivo...ili crno ili belo

ook Antiqua">
Ma sta ili crno ili belo... mora da bude serpa - plavo. Do tad strajkujem !

Sigmund_Freud, 14god

DruGe hFala pa da ti se vrati)
Ks: Idemo kod Gojka!!!!!!!!))) Inache meze si spremila ko sas Gojkove ruke

tri_praseta, 14god

ewo josh malo krmetine od prasitja (od mene missim kad kazhem od prasitja)

Tea_bg, 14god

lack">Ajsice, sve si u pravu... i ja se posvadjah sa njim... napao me ni trepnuo nije da sam ja njega...

http://i43.tinypic.com/34dla3p.jpg

lack">medjutim, izgleda da sam JA (da malo i sebe ubacim) bila ubedljivia, recitija... i da se ne falim dalje, al razuverih ga sa par reci...

http://i40.tinypic.com/sxm8b9.gif

lack">srecan rodjos Sigi ***

lack">Ajsice, ako je i naruceno, za medalju je ***

Sehel, 14god

O bweeee.... moram da udjem u blog da vidim da neko slavi rodjendan, odnosno, prosao je vec

Sigi, sa zakasnjenjem, srecan rodj i kad posrastes zelim ti da postanes - Erih From.

jubac

Ahahahhahahahahahaha, pa ja sam na ovo skroz zaboravio, Omg !!! Abatelu pa pricao sam ti da imam Deutche krvi, tako da nije cudo za Alchajmera Sad mi krivo sto ne postoji vise moj blog o Balasevicu, al` cu ti i sad odgtovoriti za njega, isto, on nije panonski mornar, vec panonski goMnar I da je Balasevic covek, pa ne bi ga zvali Djoka

P.S Drago mi je da vidim da ste tu jos ti, Cis, Najtmer, i ostala ekipica, a znam da ti je drago i sto mene nema ( Ovo poslednje bi trebalo biti nesto kao joke ) I da znam da tri nedostaje besednistvo samnom

A sto se tice duga, sve ovo inspirativno deluje na mene, tako da moze da se desi Iako sam trenutno jednoruk, posto sam pre 2 nedelje na auto-putu Bratstva i Jedinstva imao saobracajnu prigodu

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.